Incognio, jak bywałeś na spotach A4, to Ciebie tez zapewne kojarze...
Za tydzien w piątek, planujemy jakiś mały spot, o 17 na Podpromiu, wiec może i klub A6 nas odwiedzi?? Bedzie okazja sie zobaczyc, bo jakoś nudno w tym Rzeszowie...
Kto jest chętny, niech przyjeżdza!!!
"...myślałam ze se jakies chipy zakładacie że niby się jednoczycie...." K.Ł.
Szuder, ja wlasnie zaczalem jezdzic jak juz ciebie nie bylo wiec sie nie widzielismy
w piatek postaram sie zagladnac ale glowy nie daje jaka wogole macie frekwencje na tych spotach?
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
Incognio, jeśli chodzi o frekwencje, to teraz jest zima i jest cięzko... Ale w sezonie jest przyzwoicie Kilka furek zawsze jest... Jak połączymy spoty A4 i A6, to juz bedzie całkiem tłoczno na Podpromiu
"...myślałam ze se jakies chipy zakładacie że niby się jednoczycie...." K.Ł.
wiec kiedy jakis zlocik? a wlasnie dzis jechalem obok Podpromia.... :P
Gdy uporasz się z problemem napisz o tym. Ci, którzy Tobie pomogli bedą mieć satysfakcję. Ci, których spotka podobny problem, bedą mieć gotową odpowiedź...
pawel1, co z autkiem? jakis dzwon? Karolus, zlot zrobimy albo jak sie cieplej zrobi albo np razem z nastepnym zlotem a4club- ja moge robic w kazdej chwili 8-) Szuder, jak sie wogole spot udal? pogoda byla chyba calkiem calkiem
Gdy uporasz się z problemem napisz o tym. Ci, którzy Tobie pomogli bedą mieć satysfakcję. Ci, których spotka podobny problem, bedą mieć gotową odpowiedź...
Szuder, u mnie bylo to samo, tylko ze nie az tak bardzo rozwalone...
ale co ja ostatnio mialem przygode to az mi sie wlosy jeza na glowie - nie wdajac sie w szczegoly ze akurat sie spieszylem i jechalem szybko na warszawskiej mi pekl przewod hamulcowy przy predkolsci ok 80km/h - dojechalem pod blok hamujac biegami i recznym i tak sie wqrwilem ze poszedlem na miasto gdzie sie tak ochlalem jak juz dawno 8-) <pijak> <alpaga> <żygam>