oli12 pisze:jeszcze jedno pytanie a czy w tym module są zastosowane dodatkowe funkcje takie jak np w opisie tej aukcji?
Można zrobić bardzo dużo, kwestia tego ile chce się poświęcić na to czasu

CLH mam u siebie, więc nie wbudowywałem go w ten moduł. Tak samo zrobiłem rozeznanie jak działają fabryczne systemy, i darowałem sobie funkcję sprawdzenia prędkości.
Aby wprowadzić w/w elementy, musiałbym zastosować inny mikroprocesor, oraz zrobić wcześniej próby aby mieć pewność, ze nie dostarczam Wam bubla.
[ Dodano: 2014-02-13, 11:11 ]
Wiscoo pisze:Natomiast jeśli chodzi o miejsce - nie doszukałem się wymiarów modułu. Zakładam, że też zamierzasz go opakować w jakąś obudowę. Jakie wymiary przewidujesz?
Na chwilę obecną wymiary samego modułu to 30x50x15, jednak na potrzeby montażowe będzie umieszczony na aluminiowym profilu 70x40, który będzie pełnił zadanie przenoszenia ciepła z modułu na metalowy element samochodu (tak najwygodniej to zrobić w C5tce).
Wiscoo pisze:Co do pytania oli12 - fajnie by było, gdyby u Ciebie też zrobić funkcjonalność wyłączania doświetlania powyżej jakiejś prędkości (standardowo jest to 40-45km/h) - wykonalne?
Jasne, że jest to wykonalne, jednakże znowu powstaje problem pomiaru prędkości - i ile w C5 to nie problem (takim modelem dysponuję, i mogę zrobić pomiar u siebie), to znowu nie mam dostępu do C6.
Jeżeli okaże się, że wartości różnią się od siebie, moduł przestanie być uniwersalny