I TT...Nowak_zg pisze:Narazie GT nie wstawilem w podpis. Ba, nawet wciaz widnieje (nieaktualne juz) C6
BMW F07 Gran Turismo
-
0x4B25A
-
0x4B25A
-
0x4B25A
Pama a jak porownasz te dwie budy obecną i c6 ? Ja ostatnio kupilem zonce e60 wozidelko powolne 520i i musze przyznac ze z porownaniu z c6 2.4 w bejcy jest duzo ciszej i jest bardziej komfortowa ,silnik r6 nie ma takiego dzwieku jak v6 ale wytlumienie kabiny o niebo lepsze 
ps. czy masz u siebie ambiente ,nie widze drzwi podswietlonych ledami?
ps. czy masz u siebie ambiente ,nie widze drzwi podswietlonych ledami?
- Załączniki
-
- P90118444-highRes.jpg (179.95 KiB) Przejrzano 91 razy
- pama
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Hej,
komfort jazdy i wygoda nie do porównania z C6! (tu należałoby porównać A8 z GT)
Pozycja zza kierownicą, o wiele więcej miejsca oraz znakomite wyciszenie względem szumów z zewnątrz (bezramkowe okna, głęboko schowany i dobrze spasowane listwy ozdobne - nawet w porównaniu z 7er)
Silnik - głośniejszy niż V6, ale ten pomruk jest przyjemny (nie wiem jak w benzynie).
Co do oświetlenia mam: Lichtpaket + Ambientes Licht (progi, konsola, listwy w drzwiach, pod listwami, siedzenie z tyłu+drzwi,, których nota bene nie widać dobrze na zdjęciu)
To co pokazałeś na zdjęciu to (wydaję mnie się) model poliftowy F07 LCI, w tym przypadku nie mam tylko (ciaglego) oświetlenia na nogi- nowość
A w C6 było,ehh
PS. Listwy w drzwiach świecą, aż zwatpilem i poszedłem sprawdzić.
PS2. Jeśli miałbym polecać,to z całym przekonaniem zamias A6 to 5GT. Prawie Max.wyposażony zaczyna się od 25tyś Eur z 2010r, ok.100tyś km z często roczną gwarancją z salonu BMW
.
Pozdr
komfort jazdy i wygoda nie do porównania z C6! (tu należałoby porównać A8 z GT)
Pozycja zza kierownicą, o wiele więcej miejsca oraz znakomite wyciszenie względem szumów z zewnątrz (bezramkowe okna, głęboko schowany i dobrze spasowane listwy ozdobne - nawet w porównaniu z 7er)
Silnik - głośniejszy niż V6, ale ten pomruk jest przyjemny (nie wiem jak w benzynie).
Co do oświetlenia mam: Lichtpaket + Ambientes Licht (progi, konsola, listwy w drzwiach, pod listwami, siedzenie z tyłu+drzwi,, których nota bene nie widać dobrze na zdjęciu)
To co pokazałeś na zdjęciu to (wydaję mnie się) model poliftowy F07 LCI, w tym przypadku nie mam tylko (ciaglego) oświetlenia na nogi- nowość
PS. Listwy w drzwiach świecą, aż zwatpilem i poszedłem sprawdzić.
PS2. Jeśli miałbym polecać,to z całym przekonaniem zamias A6 to 5GT. Prawie Max.wyposażony zaczyna się od 25tyś Eur z 2010r, ok.100tyś km z często roczną gwarancją z salonu BMW
Pozdr
- NieTykalny
- Forum Audi A6 / A7

Powiem szczerze furka pierwsza klasa, za bmw nie przepadam za bardzo, ale ten model jak najbardziej na plus

No niestety, to tylko PL, mi cały czas chce się rzygać, nie tylko jeśli chodzi o infrastrukturę, ale i o całokształt funkcjonowania i bytowania w naszym "pięknym kraju"pama pisze:PS Choc po kilku daniach jazdy w PL, rzygać mi się chciało
- pama
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Dzięki.Trochę mi zajęło nim trafiłem na GT.NieTykalny pisze:Powiem szczerze furka pierwsza klasa, za bmw nie przepadam za bardzo, ale ten model jak najbardziej na plus![]()
Miałem na myśli rzyganie spowodowane stanem dróg, kocimi łbami oraz koleinani bo w trybie Comfort bujalo strasznie:/NieTykalny pisze:No niestety, to tylko PL, mi cały czas chce się rzygać, nie tylko jeśli chodzi o infrastrukturę, ale i o całokształt funkcjonowania i bytowania w naszym "pięknym kraju"pama pisze:PS Choc po kilku daniach jazdy w PL, rzygać mi się chciało
- NieTykalny
- Forum Audi A6 / A7

Jezdziłem tym 5gt, wykonanie w środku rewelka bo to wlaściwie 7, prawdziwa wygodna limo z super wyposażeniem i swietnym prowadzeniem...ja jednak płacąc tyle $ wolałbym aby schodząc do garażu i patrząc rano na auto nie mieć odruchu wymiotnego a te właśnie modele 3GT i 5GT to u mnie powodują. Najważniejsze jednak aby właściciel był zadowolony i podobno o gustach się nie dyskutuje.
- pama
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Zgadzam sie z Toba... az po odruch wymiotny.prnit pisze:Jezdziłem tym 5gt, wykonanie w środku rewelka bo to wlaściwie 7, prawdziwa wygodna limo z super wyposażeniem i swietnym prowadzeniem...ja jednak płacąc tyle $ wolałbym aby schodząc do garażu i patrząc rano na auto nie mieć odruchu wymiotnego a te właśnie modele 3GT i 5GT to u mnie powodują. Najważniejsze jednak aby właściciel był zadowolony i podobno o gustach się nie dyskutuje.
Moze zauwazyles, sledzac ten temat, poszukujac nastepce po C6, nie bralem GT pod uwage, bo mnie sie nie podobala. Az do momentu, kiedy sie przejechalem 7er. W tym czasie, jak piszesz, zachwycilo mnie wnetrze, a pozniej przyszla kolej na forme i karoserie.. i w sumie, uwazam to za bardzo oryginalne i de facto, udana stylistyke
Nastepne tez bedzie 5GT ale juz polifotwe.. No chyba, ze AUDI Q8 mnie urzeknie
Hmm.. zyczylbym sobie moze lepsze hamulce.. bo to auto cholernie ciezkie jest i mam wrazenie, ze jednak mocno trzeba wciskac pedal hamulcaNieTykalny pisze: ÂŻyczę bezawaryjności i powodzenia w modach, o ile można coś jeszcze wymodzić
Dziekuje, pozdrawiam
-
olimpus104
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna