Witam
Jakiej firmy siłownik (lub teleskop jak kto woli) polecacie bo juz przyda się wymienić
Są tak naprawde na alegro 3 firmy : Kager . krft. i maxger
Który polecacie lub innej firmy
Dziękuje za pomoc
Siłownik tylnej klapy do Avanta
Siłownik tylnej klapy do Avanta
Ostatnio zmieniony 22 sty 2014, 13:01 przez Rychu to ja, łącznie zmieniany 1 raz.
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ja na początku kupiłem siłownik 690N z FA Krosno. Niestety nie działał tak jak trzeba - klapa otwierała się skokowo a na końcu było takie walnięcie, że myślałem że za moment wszystko się rozpadnie. Spakowałem siłowniki i odesłałem.RYCHU TO JA pisze:Jakiej firmy siłownik (lub teleskop jak kto woli) polecacie bo juz przyda się wymienić
Następnie kupiłem 635N maxgear'a - do zimy wszystko chodziło tak jak trzeba. Z nadejściem pierwszych większych mrozów zauwazyłem, że klapa nie unosi się do końca (brakuje jej jakiś 10cm do pozycji maksymalnej). Po podniesieniu ręką utrzymuje się w zadanej pozycji. Dopóki nie opada to mi to nie przeszkadza - zobaczę jak się będą sprawowały po zimie.
Jeżeli siłowniki ori działają zawsze dobrze - zarówno zimą i latem, i jeżeli dość często będziesz korzystał z kufra, to może warto dopłacić

Zima bardzo rzadko używam tylnej klapy, więcej w sezonie letnim wyjazdy z dzieciakami i takie inne tam.
Te jeszcze działają ale słabo ciągną jakoś tak bardzo delikatnie ( raz już rozbiłem głowę w vectrze klapa mi spadała na głowę( zima duży mroź) dostałem zamkiem niefortunnie i całe szczęście skończyło się tylko na zszywaniu ale więcej nigdy takich niespodzianek nie che mieć
[ Dodano: 2014-01-23, 12:38 ]
Jak zmienic login na małe litery
??
Te jeszcze działają ale słabo ciągną jakoś tak bardzo delikatnie ( raz już rozbiłem głowę w vectrze klapa mi spadała na głowę( zima duży mroź) dostałem zamkiem niefortunnie i całe szczęście skończyło się tylko na zszywaniu ale więcej nigdy takich niespodzianek nie che mieć
[ Dodano: 2014-01-23, 12:38 ]
Jak zmienic login na małe litery