krzysiekis, No jasne, że dasz radę sam to ogarnąć. Nie jest zbyt czasochłonne zadanie. Przednie fotele wysuwasz z prowadnic (odkręcasz wcześniej śrubki). A tylna kanapa jest jeszcze łatwiejszaa. Powodzenia i daj koniecznie fotki po robocie
Witam.
Mogę kupić fotele z elektryczną regulacją położeń tylko u mnie nie ma podciągniętej instalacji do fotela.
Duży problem jest zrobić aby zadziałała regulacja foteli?
a co z podgrzewaniem? skąd wiedzieć czy są grzane czy nie czy to zależy od Twojego samochodu czy jest na klimatroniku czy nie.
a jak z odłączeniem airbagów?
Zeby zadziałało samo sterowanie wystarczy pociągnąć przewody prądowe z odpowiedniego zabezpieczenia. Podłączenia grzania to trochę więcej zabawy i kosztów jeśli twoj samochod w obecnej konfiguracji tego nie ma.
witam, wymieniłem fotele rzeczywiście dużo roboty nie było, ale mam 2 problemy :
kontrolka nie zapiętych pasów kierowcy mimo że są - pasażera wszystko ok działa..
2 problem nie działa elektryka czy trzeba aktywować komputerem?
wpiołem kostki 3 kostki były i 3 wpiołem zresztą na tych nowych fotelach nie było dodatkowej kostki czyli wcześniej bez elektryki też miałem 3 kostki brązową czerwoną i żółtą
hmmm... no i z tego nie wiem... czyli tak jak myślałem może być brak zasilania ktoś może w warszawie lub okolicach
się orientuję zajmuje ewentualnie pomoże podciągnać zasilanie?