kierowiec, Dziekuje

od ponad 2 lat z silniczkiem wszystko w porządku nic się nie dzieje. 220 PS wystarcza na ta budę jak dla mnie spalanie średnia jazda to około 15l gazu benzyny 13l trasa jak jak jechałem na Event to spalił mi 12l gazu jeździłem taka w skrzyni manualnej 6bieg jednak multitronik niby bardziej awaryjny niż tip czy manual to jazda o niebo lepsza i spalanie mniejsze oraz ciszej w kabinie bo przy prędkości 130km/h ma okolo 2tys obr.
skiba2323, Dzięki;) szkoda ze z przodem niżej już zejść nie idzie bo wąchacze o budę prawie się opierają
dzban,
Dzięki ;)Fotele za rok będą obszyte w skórę plus boczki i drewno w czarny połysk (mi średnio ta kratka się podoba)

jeżeli chodzi o felgę to jak dla mnie za wysoka opona była na niej i za mała bo 18

co do listew od allroad to może na zdjęciu się tak mocno świeca bo ogólnie jest tym samym pokryte co relingi. Dokładnie nakładki progowe idą w kolor i zderzaki wiec lepiej będzie to wyglądać

tak zderzak był spawany w jednym miejscu i malowany maska zaś nie byłą malowana ale jest wygięta poprzedniego właściciela żona zaparła się w garażu o stojące kola

wiec jest do wymiany ale przyjdzie i na nią czas
crashmax, Dzieki
lukasza6, Felgi na ten sezon zostają tak.

są w idealnym stanie wiec szkoda mi ich malować na żywo fajny efekt jest bo strona czołowa felgi jest w maszynowo polerowana
krzysiek-54,
Tak stała kolo sceny niedaleko wjazdu
sadzik65439,
Zależy jakimi listwami ? jeżeli chodzi o te od arlload to narzazie nie
Hehe ktoś sobie podkradł zdjęcia na inne forum
http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic ... 24ae5495bc