ale poprzez zielone menu mogę ją włączyć?shaqal pisze:Wizualizacja włączana jest w sterowniku czujników parkowania.Roberto1550 pisze:kubuswujo
dzięki, dałem radę ale wgrałem multifunkcję, poziom naładowania baterii, ale nie mogę sobie poradzić z wizualizacją parktronica!
[ A6 C6] Audi A4 B8/ A5 MMI 2G -Wgrywanie spolszczenia/ PL
-
- Forum Audi A6 / A7
Roberto1550 pisze:ale poprzez zielone menu mogę ją włączyć?shaqal pisze:Wizualizacja włączana jest w sterowniku czujników parkowania.Roberto1550 pisze:kubuswujo
dzięki, dałem radę ale wgrałem multifunkcję, poziom naładowania baterii, ale nie mogę sobie poradzić z wizualizacją parktronica!
Niby tak, ale lepiej mieć vcds( masz odpowiedni sterownik?)
[ Dodano: 2013-10-20, 18:33 ]
Oczywiścieblachon pisze:Czy w tym spolszczeniu są polskie znaki np. Âź,ą,ę,ń,ć,ś,ł?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Magda
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
5. Wchodzimy w Zielone Menu przytrzymując CAR i SETUP kilka sekund.
u mnie nie da rady wejsc w to menu!
jak juz cos to wyskakuje mi note- there are no futher vehicle settings available
ktory to przysik MEDIA ? bo ja takiego nie widze u siebie
plytka nagrana wedlug instrukcji
SW: XX-XX 51.5.0 XXXX - wersja 5150
u mnie nie da rady wejsc w to menu!
jak juz cos to wyskakuje mi note- there are no futher vehicle settings available
ktory to przysik MEDIA ? bo ja takiego nie widze u siebie
plytka nagrana wedlug instrukcji
SW: XX-XX 51.5.0 XXXX - wersja 5150
Witam.
Audi A6C6 mmi2g soft 5570 wsio dzial potem przechodzę do wgrania pl menu z pliku z forum, wsio się aktualizuje wychodzi ze ok potem reset i nic wchodzę do ustawien i jest 5 języków oprócz polskiego. Dodatkowo blokuje mi się zielone menu i trzeba znowu odblokować pod komputerem.
Co to może być
?
Audi A6C6 mmi2g soft 5570 wsio dzial potem przechodzę do wgrania pl menu z pliku z forum, wsio się aktualizuje wychodzi ze ok potem reset i nic wchodzę do ustawien i jest 5 języków oprócz polskiego. Dodatkowo blokuje mi się zielone menu i trzeba znowu odblokować pod komputerem.
Co to może być

Wgrywasz ten z mojego chomika?
a spróbuj może pod Russian, bedzie Polski (w BMW e60, e90 Professional tak jest)?
Ale powinno być pod polski a spróbuj jeszcze raz może przeskakuje jakieś pliki czy aktualizacja idzię równo, nie zacina się?
Próbowałem wgrać jednemu koledze z forum i właśnie Jemu przeskakiwała aktualizacja choć wypalałem parę płytek i póxniej miał polskie menu ale nie chodziło radio;/;/
a spróbuj może pod Russian, bedzie Polski (w BMW e60, e90 Professional tak jest)?
Ale powinno być pod polski a spróbuj jeszcze raz może przeskakuje jakieś pliki czy aktualizacja idzię równo, nie zacina się?
Próbowałem wgrać jednemu koledze z forum i właśnie Jemu przeskakiwała aktualizacja choć wypalałem parę płytek i póxniej miał polskie menu ale nie chodziło radio;/;/