Witam wszystkich mam tego typu problem ze stanąłem w miejscu i nie wiem co dalej robic przeprowadzilem aktualizacje z 1 plyta bez problemu a przy 2 plytce taki komunikat mam (jak na zdjeciu) jak daje start upgrade , a posiadam telefon motoroli i modul pewnie tez jest tej firmy , telefon smiga tak samo dobrze jak przed wgraniem 1 plytki , oczywiscie nie moge sie polaczyc zadnym innym telfonem z moim BT. Prosze podpowiedzcie co z tym dalej robic ,czy pominac 3 plytke czy raczej szukac aktualizacji do tego BT motoroli. Dzieki za pomoc . Pozdrawiam Seba
A6 C6 MMI Update opis aktualizacji - Fotorelacja ver.0.2
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam wszystkich mam tego typu problem ze stanąłem w miejscu i nie wiem co dalej robic przeprowadzilem aktualizacje z 1 plyta bez problemu a przy 2 plytce taki komunikat mam (jak na zdjeciu) jak daje start upgrade , a posiadam telefon motoroli i modul pewnie tez jest tej firmy , telefon smiga tak samo dobrze jak przed wgraniem 1 plytki , oczywiscie nie moge sie polaczyc zadnym innym telfonem z moim BT. Prosze podpowiedzcie co z tym dalej robic ,czy pominac 3 plytke czy raczej szukac aktualizacji do tego BT motoroli. Dzieki za pomoc . Pozdrawiam Seba
-
- Forum Audi A6 / A7
witam
kupiona nie dawno a6stka ma tylko mmi basic.
Czy moge smialo zrobic update do 5570 ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e7430d71447e45f.html
kupiona nie dawno a6stka ma tylko mmi basic.
Czy moge smialo zrobic update do 5570 ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e7430d71447e45f.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
rascal26, basic <szok>
to nie 2g

masz moto a 2 cd z update dotyczy BT , Ty masz zrobić aktualizacje 1cd i 3 cd jak wgrasz polaka to wracasz praktycznie do 5170 i nie ma to żadnego wpływu na działanie motorolki, masz tak samo jak ja.Sebalysy81 pisze:Spodziewalem sie tegomodul do wymiany . A co z ta aktualizacja BT moge ja pominac? bo pewnie ta 2 plytka jest do aktualizowania tego modulu UHM a nie motoroli
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Witek
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.6 326KM
Prośba o pomoc
prosiłbym o info o mojej MMI
SW: C6-HU 34.6.0 0647
HW: C6-HU 6350D2.0
1. Czy to jest 2G?
2. Czy i jak sprawdzic w jaki sposób moge podłaczyć telefon (poprzedni własciciel w jakis sposób dzwonił sa wpisy w ksiażce telefonicznej).
3. Czy znalazłby sie ktoś chetny na terenie Krakowa pomóc ogarnac to MMI , odblokować ukryte menu.
4. Posiadam ogrzewanie postojowe , wg instrukcji mozna go przestawiac przez MMI jednak w zaden sposób nie jestem w stanie uruchomic tych opcji. Czy te ustawienia sa w ukrytym Menu?
![Obrazek]()
1. Czy to jest 2G?
2. Czy i jak sprawdzic w jaki sposób moge podłaczyć telefon (poprzedni własciciel w jakis sposób dzwonił sa wpisy w ksiażce telefonicznej).
3. Czy znalazłby sie ktoś chetny na terenie Krakowa pomóc ogarnac to MMI , odblokować ukryte menu.
4. Posiadam ogrzewanie postojowe , wg instrukcji mozna go przestawiac przez MMI jednak w zaden sposób nie jestem w stanie uruchomic tych opcji. Czy te ustawienia sa w ukrytym Menu?
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Prośba o pomoc
Masz 2G kolego . Zapoznaj sie z tym http://mr-fix.pl/wpis/2g-3g-rns-rodzaje-mmi-audi/
LBL34TC pisze:prosiłbym o info o mojej MMI
1. Czy to jest 2G?
Obrazek
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
3siek pisze:Też bym prosił jakiś "namiar" (link) na pobranie spolszczenia MMI
wystarczy poszukać
Kod: Zaznacz cały
http://chomikuj.pl/szczerba2/zachomikowane%28szczerba2%29/Polskie_Menu_MMI_HIGH_A4A5A6Q7_by_Zygi
Naprawa Audi A6 C6.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.
Forum Audi A6
Problem Audi A7.