DSP zmiana subwoofera na bose
DSP zmiana subwoofera na bose
Witam kolegów jestem tu nowy (od niedawna posiadacz c6 ). Mam mały dylemat, posiadam zwyczajne nagłośnienie dsp 10 głośników subwoofery w drzwiach. Moje pytanie jest następujace czy jak wymienię same subwoofery na Bose czy bas sie poprawi czy nie bedzie charczeć ( tak jak to mam miejsce aktualnie) przy głośniejszym słuchaniu ? nie che zmieniac całego zestawu na bose ponieważ wydaje mi sie ze soprany graja bardzo dobrze tylko ten bas mnie troszkę meczy tak jak by właśnie głośniki basowe nie dawały rady przy głośniejszej pracy. DZieki za info. pozdrawiam 

DSP nie jest podstawową wersją nagłośnienia w A6 C6. Jest to pośrednia opcja pomiędzy BOSE a standardowym nagłośnieniem. U siebie również posiadam DSP i nie mam problemu "charczącego basu" przy głośnym słuchaniu muzyki - wydaję mi się, że to kwestia regulacji w mmi. W tej chwili nie pamiętam, ale na pewno nie mam basów ustawionych na maksa. Jeżeli chodzi o wymianę głośników nisko tonowych na te z systemu BOSE to podobno ma to sens. Temat był ostatnio poruszany tutaj viewtopic.php?t=53193