Wymiana tarcz przednich A6 C5
Wymiana tarcz przednich A6 C5
Muszę zrobić hamulce z przodu, natomiast zauważyłem że w Audi A6 C6 z przodu też były montowane tarcze o tej samej średnicy tj. 321mm. I tu nasuwa się pytanie czy to podejdzie plug&play do A6 C5 4.2?
Druga sprawa, czy miał ktoś klocki Master Sport? Jeśli tak to jakie wrażenia, warto?
Druga sprawa, czy miał ktoś klocki Master Sport? Jeśli tak to jakie wrażenia, warto?
Kolego ja do przodu zamowiłem u kolegi Lewian klocki TRW COTEC za 173 zł z przesyłka cos wyszło kolo 190 zł a moim zdaniem są dobre jezdze na nich 2 dni póki co ale TRW to dobra firma moim zdaniem z tyłu mam tarcze TRW A klocki ZIMMERMAN tylko jak bd kupował tarcze to zwróc uwage zeby były anty korozyjne nie wiem czy tak to sie fachowo nazywa bo na tym takim perscieniu co sie kolo do niego przykręca wiadomo jak sie jezdzi w deszczu itp to taki nalot sie robi i zle to wygląda jak dla mnie :D
Ferodo b.dobra firma. Tam u Ciebie inne hamulce trochę idą ale cena i tak nie duża jak na Ferodo.
U mnie TRW Tarcze (jedna koło 10kg waży) i 8klocków TRW w sumie z kurierem 2gie tyle. I tak po taniości znalazłem chyba najtaniej. Dodatkowo przednie przewody hamulcowe + płyn Ferodo DOT 5.1
Jakbym w mieście chciał brać to bym zapłacił pewnie 2gie tyle co dałem.
U mnie TRW Tarcze (jedna koło 10kg waży) i 8klocków TRW w sumie z kurierem 2gie tyle. I tak po taniości znalazłem chyba najtaniej. Dodatkowo przednie przewody hamulcowe + płyn Ferodo DOT 5.1
Jakbym w mieście chciał brać to bym zapłacił pewnie 2gie tyle co dałem.
- once5
- Forum Audi A6 / A7
tutaj macie super artykuł o wymianie tarcz. bardzo fajny poradnik, dobrze sie czyta: http://www.nowe-hamulce.pl/artykuly/jak ... ulcowe,12/
może się komuś przyda
może się komuś przyda