TomekR pisze:Sprawa wyglada mniej wiecej tak ze, podejzewam ze w moim samochodzie wnetrze juz bylo raz wymieniane nie mam pojecia jakie bylo orginalne, do tego nie moge sprawdzic jakie bylo wyposazenie samochodu (brak wlepki w bagazniku). zastanawiam sie czy jesli orginalnie nie mialem poduszek bocznych w siedzeniach to jesli zamontuje siedzenia z poduszkami czy te poduszki bede dzialac czy nie??, to samo tyczy sie podgrzewania I pelnej elektryki (jesli w orginale nie bylo podgrzewania to jesli wstawie podgrzewane I wymienie panel klimatronika czy wszystko bedzie dzialac od razu czy np.: trzeba bedzie ciagnac dodatkowe kable (wiazki), grzebac w komputerze).
Nie bawil bym sie w wymiany jednak swieci mi sie kontrolka od poduszek I sprawdzalem pod siedzeniami mam rozpiete wtyczki (rozne nie pasujace do siebie stad przypuszczenie ze wnetrze bylo juz wymieniane), mieszkam w uk I od zeszlego roku weszlo prawo ze na przegladzie nie moga sie swiecic zadne kontrolki (bezpieczenistwa).
pozdro
Kolego wtyczki do foteli pasują p&p bez wzgledu jakie jest sterowanie,różnią się tylko kostki airbag(te żółte),
Różnica jest między przedliftem i poliftem.
Jak chcesz mam opis jak to przerobiuć(żebu nie wystrzelić poduszek

)
Jeśli z tyłu nie było airbagów,a założysz boczki z poduchami to do czego je podłączysz????
Do grzania są pod fotelem zielone wtyczki,jak ich nie masz trzeba pociągnąć instalację od fotela do klimatronika i pod kierownicę(przekaźnik) i tyle..