fenomenalny, też mam continentale, a dokładniej Continental ContiWintCont TS830P 225/50 R18 99 H
[ Dodano: 2016-05-16, 10:51 ]
Witam,
czas na zmiany, postanowiłem sprzedać swoją A6-tkę dla chętnych przesyłam link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-audi-a ... ynL8z.html
poniżej treść:
Witam i zapraszam do zakupu mojego AUDI A6 (C7) avant z bardzo oszczędnym i super dynamicznym silnikiem 3.0tdi o mocy 245KM, automatyczną skrzynią S-tronic i rewelacyjnym stałym napędem QUATTRO z BARDZO BOGATYM WYPOSAŻENIEM
Rok produkcji 2011, przebieg 70 tys km, kolor BIAŁY IBIS (dach oklejony czarną folią), środek beżowy, zawieszenie pneumatyczne, pełne LEDY w samochodzie nie ma żadnej tradycyjnej żarówki itp, itd - niżej postaram się podać pełną listę wyposażenia.
Auto zakupione w salonie NOMA 2 w Katowicach jako samochód służbowy audi AG z przebiegiem 4663 km, cały czas jest tam serwisowane. Idealny stan techniczny, 100% BEZWYPADKOWY i BEZKOLIZYJNY z gwarancją do 07.2016 - do sprawdzenia w każdym ASO audi. Wiosną wymienione wszystkie tarcze i klocki hamulcowe, a następny przegląd z wymianą olejów w lipcu 2017r lub za 16900 km. Założone 20” koła letnie z oponami MICHELIN Pilot Super Sport 255/35 R20 na których zrobiłem niecałe 4000 km (jak nowe). Na zimę drugi kpl 18” na czarnych alumach.
Tak więc kupujesz auto bez inwestycji przez najbliższy rok lub kolejne 17 tys km!!!
Teraz przedstawiam wyposażenie samochodu:
Fotele, boki siedzeń, deska rozdzielcza część dolna, podsufitka / satynowo-beżowe
Wykładzina, deska rozdzielcza część górna / brązowa Moor
Ogrzewanie foteli - przód i tył
Tapicerka skórzana Valcona
Aplikacje dekoracyjne: drewno dąb Beaufort
Dach szklany, panoramiczny
System nagłaśniający BANG & OLUFSEN Advanced Sound System 1200 Watt
Wyświetlacz Head-Up
Fotele komfortowe z przodu z funkcją pamięci ustawień - zawierają elektryczną regulację foteli przednich, z pneumatyczną regulacją odcinka lędźwiowego oraz boków oparcia i siedzisk, z elektryczną regulacją wysokości, wzdłużną, kąta pochylenia oparcia i siedzisk, z manualną regulacją wysokości zagłówków
Fotele przednie z funkcją masażu i wentylacji obejmuje:
- funkcję wentylacji środkowej części oraz odcinka podparcia podudzia dla przednich siedzeń z 3-stopniową regulacją
- funkcję masażu pleców kierowcy i pasażera z przodu za pomocą 10 poduszek pneumatycznych; 5 różnych programów masażu (opukujący, falujący, rozciągający, odcinka lędźwiowego i ramion) z 4-stopniową regulacją
Kierownica 3-ramienna, wielofunkcyjna, sportowa, obszyta skórą, z funkcją zmiany przełożeń
Klimatyzacja automatyczna 4-strefowa
Lusterka zewnętrzne z funkcją pamięci, składane z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową
Obręcze ze stopu metali lekkich, 8,5 J x 20, 10-ramienne w układzie V, częściowo polerowane,
Pakiet oświetlenia zewnętrznego i wnętrza Ambiente w technologii LED (możliwość konfigurowania przez MMI)
- lampki make-up
- 2 lampki do czytania z przodu i z tyłu - podświetlenie kieszeni drzwi
- oświetlenie przestrzeni nóg
- konsoli środkowej i wnętrza drzwi
- iluminacja konsoli środkowej (efekt zawieszenia) - oświetlenie listew progowych
- aktywne światła odblaskowe drzwi
Reflektory w technologii LED Zawierają ponadto:
- asystenta świateł drogowych
- światła autostradowe z automatycznie wydłużonym zasięgiem reflektorów powyżej prędkości 110km/h
- funkcję dostosowania oświetlenia do pogody dla zmniejszenia efektu oślepienia kierowcy w złych warunkach drogowych (mgła, deszcz, śnieżyca)
- statyczne światła skrętne
- lusterko wewnętrzne z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową
- układ zmywania reflektorów
Adaptive air suspension
Koncepcja podłogi bagażnika z systemem szyn i uchwytami
Wnęka w tylnej kanapie z pokrowcem do przewozu nart
Audi music interface
Zmieniarka CD i DVD na 6 płyt w schowku podręcznym
Asystent jazdy nocnej dzięki zintegrowanej kamerze na podczerwień
Asystent parkowania z kamerą cofania
Pakiet systemów wspomagających kierowcę:
- Audi adaptive cruise control z funkcją Stop&Go
- Audi side assist
- Audi active lane assist
- Audi pre sense front
- Audi pre sense
Wskaźnik ograniczenia prędkości - rozpoznawanie za pomocą kamery ograniczeń prędkości na drodze
Kluczyk komfortowy z funkcją otwierania bagażnika za pomocą gestów
itp...
Zainteresowanym zakupem mogę na maila wysłać pełną listę wyposażenia i więcej zdjęć - wartość nowego wg konfiguratora audi to 460000zł
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.