[ BMK 3.0 224 KM] Słynne Klapki
Na pocieszenie dodam, ze po montazu tego spokoj jest tylko chwilowy lepiej zregenerowac kolektory i przy okazji wyczyscic sobie dolot. Roboty prawie tyle samo bo z jednej strony bedziesz mial problem zeby zdjac metalowa zawleczke i pewnie nie obejdzie sie bez demontazu kolektora.
Czipsy, Diagnostyka, Flashowanie UK
Rozrząd Audi A6 C6 2.7 TDI BPP.
Powiem tak pare dni temu mialem w reku kolektory regenerowane przez AZ z czasow zanim dostepny byl zestaw naprawczy w ASO niestety kolektory padly po 1.5 roku po wstepnych ogledzinach poza zmiana ciegna na metalowe I zaspawaniem zawleczki metalowej nic wiecej nie zrobione srodek kompletnie nie ruszony
Nie wiem jak teraz wygladaja ich kolektory ale z tamtymi sie nie postarali.

Czipsy, Diagnostyka, Flashowanie UK
- radzik81
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Panowie narazie blad skasowany a zestaw naprawczy zamuwiony.Jezdze tak z tym od 3 dni i narazie sie nic nie dzieje.Silniczki dzialaja wracaja do tego samego polozenia ale zauwazylem ze Bank 2 ciegienko sie troche rusza na tej kulce.Bank 1 mam nowy kolektor ktory wymienilem rok temu i te ciegienko troche jest zmodyfikowane.Auto stalo tydzien bez odpalania i po paru odpaleniach wlasnie mi ten blad wyskoczyl.Narazie zakladam zestaw naprawczy i zobaczymy jak sie bedzie to wszystko zachowywalo.Pozdrawiam