akurat własnie ja jestem kolesiem który tylko i wyłącznie wpadam z klubem A4 bo A6 wymarło :D dziś spotykamy sie na wałach o 20tej jak macie ochotę zapraszamy :D będzie Nas więcej :D
nie tylko Ty Niestety dziś nie mogłem się zjawić, ale natknąłem się na was na rondzie uniwersyteckim jak już wracaliście z imprezy Fajnie że coś wypaliło, widzę parę autek się zjechało.
aaaaaa to zwróciłem uwage na Twoje C5 :D nawet sie nagrała :D hehehe jechałem ramie w ramię z Toba do drugich świateł bodajże na Europejskiej :D zjeżdząjąc z tego ronda :D czarna A8 :D
[ Dodano: 2013-08-31, 13:33 ]
Ok My jutro z kazikiem i trookym bedziemy o 12tej koledzy z BMW wpadną potrenować na 3 BMW i 4 polonezy tak bynajniej twierdzą wiec jak coś to wpadaj :D
Mam pytanie odnośnie najbliższego poniedziałku, czy spocik o 20 aktualny? Właśnie wróciłem do kraju i chętnie bym wpadł po raz pierwszy, w końcu trzeba się przedstawić
póki co mnie jeszcze nie ma w Szczecinie więc nie dojadę. Popytaj się jeszcze na a4 klub polska, ostatnio bardzo ładnie się dogadujemy odnośnie spotów. Będzie też niedługo zlot na Kluczewie organizowany przez BMW Klub Szczecin, ale to czytaj w osobnym temacie