atlas1977 pisze:nooo... stary, jak chcesz jeździć na paliwie z kosiarek...to ja Cię serdecznie pozdrawiam. Nie chodzi tu już nawet o oszczędność....ale jak to brzmi
-Czym jeździsz?
- aaa...mam aszóstkę ale na paliwo od kosiarek
No proszę Cię....to nie wartburg żeby karmić go paliwem z olejem
No i tego się właśnie obawiałem ...
Ale tak w skrócie .... , skoro mogę kupić takie paliwo w śmiesznie niskiej cenie .... to czemu miałbym go nie kupić

Owszem mam a6 , ... i pochwalę się mam rower warty tyle co dwie a6 ,a o drugim nie wspomnę ..... a to tylko dla tego że potrafię wykorzystywać odpowiednie sytuacje , dzięki którym mogę oszczędzić . I co z tego że jest to paliwo spuszczane z kosiarki

..... to takie samo paliwo , które byś zalał na CPN. Jeżeli dla Ciebie taka zaoszczędzona kwota nie robi różnicy , ... to mam propozycję .... co miesiąc będę Ci podawał ile wydałem na paliwo .... a Ty byś mi tę kwotę zwracał . Reasumując .....gdyby Tobie złożono propozycję kupna takiego paliwa , i byś sobie przeliczył że w skali miesiąca wyjdzie Ci 200 zł do przodu powiedzmy.... a to pomnóżmy razy 12 ... to byś się cieszył jak dziecko z ustami pełnymi czekolady ...

nieprawdaż

Te pieniądze wolę wydać na przyjemność , koszty utrzymania auta itp. ... to chyba logiczne , ... nie wiem jak dla Ciebie .... ponawiam propozycję ... pokrywał byś koszty na zakup mojego paliwa