No to jednak nie jestem sam ;D został Ci termostatBuLi! pisze:u mnie spalanie to samo za stówe sto kilometrów.... ;<

Hipotetycznie jeżeli sonda nie działa sterownik przyjmuje średnie wartości i to samo działoby się gdybyś ją odłączył. Czyli taki manewr może nic nie dać...BuLi! pisze:zostal mi do wymiany ten termostat, i ewentualnie sonda bo nie mam pewnosci czy dziala tak jak trzeba powiedzcie czy mozna ja jakos sprawdzic np tak jak przeplywke ze odlacza sie kabel i nie ma efektu wtedy jest dupnieta?
Wymień termostat i zrób logi jak poprzednio.BuLi! pisze:u mnie czujnik g62 wymieniony na nowy wskazuje poprawnie w vagu tak jak na zegarach bledu czujnika nie ma ale auto mi sie zagrzewa do 80 stopni i w trasie spada nawet do 65-70 czyli puszcza termostat ale nie wiem czy to z jego winy auto tyle pali ?
Załóżmy, że przewidziałem to pytanie: viewtopic.php?t=59491 - tu masz odpowiedźHubert21 pisze:Aha i będzie wiadomo co i jaktomekkk1 pisze:Wciąż nie zrobiłeś logów dynamicznych. Dlatego ta debata nie ma końca a pomysłów coraz mniej. Wstaw logi i ktoś kumaty co się na tym zna odczyta z nich więcejpostaram sie zrobić jutro
poszukam jak to zrobić i wrzucę