Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Proba kradzieży samochodu na kolo

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
viperstr
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: viperstr » 25 cze 2011, 20:14

Nie z pierwszej ręki tą historie słyszałem, także nie wiem co było dalej. Może to i bajka ale jak widać są takie sytuacje czego dowodzi ten temat

Awatar użytkownika
GARY_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: GARY_ » 25 cze 2011, 23:16

jak auto ma zginać to zginie i nic się na to nie poradzi, taki kraj, takie realia ...

Pafnucy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Pafnucy » 07 sie 2013, 01:14

giganteusz pisze:W takiej sytuacji 1 i gaz do końca i dzida bo co zrobisz samochody ich obite pewnie bo ściskają "ofiary" :|
Ja raz tak zrobiłem. Wracaliśmy z wakacji z Polski do UK, ale było to jeszcze w 2009r. Wtedy miałem jeszcze A4 B6 Avanta w Q. Jechaliśmy autostradą już od Szczecina w kierunku granicy z Niemcami około 4 rano (była niedziela i pustka na drodze o tej porze) i jakieś 5 km przed samą granicą patrzę z daleka a na prawym pasie stoi w poprzek BMW 5 i gość z daleka macha rękami. Byłem już ostro przymulony bo jechaliśmy już całą noc i tuż za granicą chciałem się kimnąć. Myślę sobie jakiś wypadek czy coś??? Dojeżdżam do gościa, patrzę wcześniej Beemka cała, nic nie poobijane, bariera cała bez szlifu, zero jakichkolwiek plastików czy szkła na drodze. No, ale myśłę OK może ludzie potrzebują pomocy. Zatrzymałem się, otworzyłem okno, pytam co się stało. Podchodzi wydziarany kark i mówi żę miał wypadek, auto mu zgasło i nie może odpalić. Pyta czy mam kable. Odpowiadam, że nie ale on mówi że ma linkę to żebym cofną i się podczepił to go zacholuję na najbliższą stację. Myśle sobie co za typ, jaki ku.... wypadek?? <szok> Gość był oparty o moje drzwi i prawie łeb wsadził do srodka. Sytuacjajuż na 100% podejrzana. Mówię mu OK już cofam, przy nim wbiłem wsteka. Gość wstał, spojrzałem tylko na żonę i mówię spie.....my. Ze wstecznego na 1 i aż do 6 biegu na maxa. Spać się odechciało, dopiero ze 100km za Berlinem zjechałem. Na bank coś było podejrzane a za mną ani jednego auta, w razie czegoś zero pomocy. Następnym razem, niech sobie dzwoni po BMW Assistance <spadaj>

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 07 sie 2013, 07:57

Pafnucy pisze:Na bank coś było podejrzane a za mną ani jednego auta, w razie czegoś zero pomocy. Następnym razem, niech sobie dzwoni po BMW Assistance
No i bardzo dobrze zrobiłeś... <brawo>

gacek197
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 2003
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0 130KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: gacek197 » 07 sie 2013, 21:46

Niezłe jaja się dzieją <szok>

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 08 sie 2013, 12:28

Kumplowi z roboty w zeszłym roku w Siewierzu podczas "prawdziwego" wypadku auto zapiepszyli :| Nie pomógł ani korek który się utworzył ani gliniarze co byli na miejscu. Passacik przepadł jak kamfora, a ten wracał do domu autobusem, z kluczykami od auta w kieszeni...
Warsztat, naprawy Audi A6.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl