Spoko ja tylko sugeruje sie wlasna opinia, boli mnie juz to ze klape dorwalem z S6 a moj stary znaczek A6 do niczego nie nadawal sie i musze z tym S6 jezdzic mimo ze pod maska tylko 2.5TDIhadeseth pisze:Maszyna marzen? Zalezy dla kogo. Dla mnie i pewnie dla 90% osob tego forum audi jest maszyna marzen. Nawet baaaardzo stare z 1998.
Co do modyfikacji, bo to jest glowny temat tego wpisu to chcialbym swoja przede wszystkim poszerzyc.....
[A6 C5] a6c5--------> rs6 c5
-
rafal149135
- Forum Audi A6 / A7

-
rafal149135
- Forum Audi A6 / A7

Jak mi dasz A6 to chetnie go zdejme, bez niego jest "łyso" a 30zł za znaczek nie damdio pisze:Wcale nie musisz ze znaczkiem S6 jeÂździć, wystarczy go zdjąć. No ale kogoś pouczać jest git. Proponuję zakończyć tą nic nie wnoszącą do tematu dyskusję. Pytanie jest "Jak poszerzyc tylne nadkola?", a nie czy to robić.
- dio
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Jarek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
No widzisz. Ty nie zdejmiesz znaczka, bo jest łyso, a dla hadeseth w zwykłej budzie jest za wąsko. Więc Ty jeÂździsz pseudo S6, a on będzie jeÂździł pseudo RS6.
A wracając do tematu. hadeseth, podałem Ci linka do zdjęć jak to trzeba zrobić, napisałem z kim się kontaktować w tej sprawie, więc jeżeli oczekujesz, że ktoś za Ciebie to zrobi, to pomyliłeś forum. Cuda to nie tutaj.
A wracając do tematu. hadeseth, podałem Ci linka do zdjęć jak to trzeba zrobić, napisałem z kim się kontaktować w tej sprawie, więc jeżeli oczekujesz, że ktoś za Ciebie to zrobi, to pomyliłeś forum. Cuda to nie tutaj.
-
rafal149135
- Forum Audi A6 / A7

No tak masz racje :P tylko dlatego sugeruje zeby sie zastanowil dwa razy - moze troche za bardzo dosadnie - ale pozniej moze byc za pozno...dio pisze:No widzisz. Ty nie zdejmiesz znaczka, bo jest łyso, a dla hadeseth w zwykłej budzie jest za wąsko. Więc Ty jeÂździsz pseudo S6, a on będzie jeÂździł pseudo RS6.![]()