[A6 C5] a6c5--------> rs6 c5
[A6 C5] a6c5--------> rs6 c5
Witam
Temat przerabiania a6c5 na rs6 byl juz pare razy omawiany. Szukalem,czytalem. Przejzalem nawet wiekszosc aut w zakladce "nasze auta" i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie, zderzaki,blotniki w rs sa poszerzane zgadza sie? Przod mozna kupic, a co z tylem? Jak poszerzyc tylne nadkola?
Bede wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
Temat przerabiania a6c5 na rs6 byl juz pare razy omawiany. Szukalem,czytalem. Przejzalem nawet wiekszosc aut w zakladce "nasze auta" i nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie, zderzaki,blotniki w rs sa poszerzane zgadza sie? Przod mozna kupic, a co z tylem? Jak poszerzyc tylne nadkola?
Bede wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
- dio
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Znalazłem za Ciebie: viewtopic.php?p=556428&highlight=#556428
RS to pojecie wzgledne
chcialbym ja poszerzyc i obnizyc. Czy mozna to nazwac tuning? Tuningowac to mozna golfa ale to audi klasy wyzszej. RS ma swietny wyglad, nisko, szeroko z odejsciem. Mi potrzebny jest taki wyglad, no bo komu to sie nie podoba? Bez znaczkow RS bo tak jak mowisz...wali profanacja gdybym 2.4 poobklejal znaczkami RS 
Dzieki dio za pomoc znalezienia

-
- Forum Audi A6 / A7
Hłehłehłe auto... C6 zgoda, C7 rzecz oczywista... ale juz nie wywyzszaj sie nad posiadaczy golfow... C5 to juz stary trampekhadeseth pisze:RS to pojecie wzglednechcialbym ja poszerzyc i obnizyc. Czy mozna to nazwac tuning? Tuningowac to mozna golfa ale to audi klasy wyzszej. RS ma swietny wyglad, nisko, szeroko z odejsciem. Mi potrzebny jest taki wyglad, no bo komu to sie nie podoba? Bez znaczkow RS bo tak jak mowisz...wali profanacja gdybym 2.4 poobklejal znaczkami RS

no prawda jest taka ze C5 to juz 15 letnie auto - wiec mozna go nazwac starym trampkiem
ja osobiscie bym nie zalozył pakietu RS do auta ktore ma 100 , 150 czy 200 KM - czemu ?
no bo chyba bym musiał pisac sms'a , grzebać w radiu albo patrzec w drugą strone na kazdych swiatłach , a i tak by mnie objezdzała byle jaka popierdółka pokroju hondy czy inne seicento sporting
pakiet RS w S6 - spoko , jest juz z czego odleciec
wiadomo - wyglada bosko - ale pod ten wyglad - musi jeszcze jechac

ja osobiscie bym nie zalozył pakietu RS do auta ktore ma 100 , 150 czy 200 KM - czemu ?
no bo chyba bym musiał pisac sms'a , grzebać w radiu albo patrzec w drugą strone na kazdych swiatłach , a i tak by mnie objezdzała byle jaka popierdółka pokroju hondy czy inne seicento sporting

-
- Forum Audi A6 / A7
Zgadzam sie w 100%, a do autora, nie mam zadnych kompleksow, nadal uwazasz ze C5 to jakis szczyt marzen chyba... fakt C6 zazdroscilbym C7 to oczywiste -tyle ze to by byla zdrowa zazdrosc a nie "zawiść"Ryan pisze:no prawda jest taka ze C5 to juz 15 letnie auto - wiec mozna go nazwac starym trampkiem![]()

To moze cos takiego?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 130KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
Pieniądze które masz ochotę wydać na pakiet RS. Poświeć na fajna felgę, zawias i inne pierdółki. I na pewno wyjdzie kosa
A jeśli bardzo masz ochotę na jakieś grubsze zmiany np. zderzak to tu masz temat do poczytania viewtopic.php?t=58378
rafal149135, to twoje śmieszne zdjęcie to trochę nie na miejscu,kolega ma chęć zrobić coś w aucie a tu takie cyrki

rafal149135, to twoje śmieszne zdjęcie to trochę nie na miejscu,kolega ma chęć zrobić coś w aucie a tu takie cyrki

Ostatnio zmieniony 15 lip 2013, 22:12 przez gacek197, łącznie zmieniany 1 raz.
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
też mi się wydaje że kolega rafał149135 ma jakiś kompleks, w wielu tematach pisze, że to audi a6 to nic takiego. ja uważam że audi a6 z 98 rocznika może przeskoczyć niejedno młodsze auto, jak też pisałem wielokrotnie i wcale się nie wywyższam bo chciałbym zamienić moje c5 na c6 bo nowsze i ładniejsze ale mnie nie stać. natomiast stać mnie na to co mam i na utrzymanie oraz porządny serwis. co do tuningu to nieważne jakie auto, jaka klasa i jaki rocznik. tuning to modyfikacja więc każda przeróbka jest tuningiem nawet przy takiej furmance jaką jest c5hadeseth pisze:Ale to nie chodzi o wywyzszanie sie,masz jakies kompleksy ze tak mowisz? "Stary trampek" C5 do dzisiaj cieszy oko i jest na pewno bardziej komfortowy i bardziej technologicznie zaawansowany od niektorych nowszych samochodow.

-
- Forum Audi A6 / A7
Taaa jak bym jeÂździł Golfem to mógłbyś tak pisać... Audi to niestety nie jest jakaś maszyna marzeń (stare audi) a jak ktoś mi pisze ze jest najlepszym wyborem to niestety ale chyba nie jeÂździł wieloma samochodami.... Jasne jak porównujesz audi do corsy to jest przeskok technologiczny ale na corsie czy fiescie auta się nie kończą wiec błędna twoja myśl o kompleksach... C4 czy C5 są juz samochody na które stać 90proc społeczeństwa wiec to nie są już samochodu wyższej klasy... Jedynie BYLYgrzałka pisze:też mi się wydaje że kolega rafał149135 ma jakiś kompleks, w wielu tematach pisze, że to audi a6 to nic czy takiego. ja uważam że audi a6 z 98 rocznika może przeskoczyć niejedno młodsze auto, jak też pisałem wielokrotnie i wcale się nie wywyższam bo chciałbym zamienić moje c5 na c6 bo nowsze i ładniejsze ale mnie nie stać. natomiast stać mnie na to co mam i na utrzymanie oraz porządny serwis. co do tuningu to nieważne jakie auto, jaka klasa i jaki rocznik. tuning to modyfikacja więc każda przeróbka jest tuningiem nawet przy takiej furmance jaką jest c5hadeseth pisze:Ale to nie chodzi o wywyzszanie sie,masz jakies kompleksy ze tak mowisz? "Stary trampek" C5 do dzisiaj cieszy oko i jest na pewno bardziej komfortowy i bardziej technologicznie zaawansowany od niektorych nowszych samochodow.