A oto i moje Audi A6 poj. 2.8
A oto i moje Audi A6 poj. 2.8
Witam, auto mam od ok miesiaca wrzucam narazie pierwsze fotki samochodu jeszcze z Polski slaba jakosc robione telefonem z czasem wrzuce cos wiecej i rozwine opis to tak na wstep, jak juz co niektorzy wiedza dopiero udalo mi sie odpalic moj samochod po tygodniu meki. pozdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
18' cali, postaram sie jutro wrzucic lepsze fotki
[ Dodano: 2008-04-15, 02:34 ]
No to mam wkoncu kilka lepszych fotek,
krotki opis:
Audi A6 2.8 V6 benz (naped przod)
kolka: felgi od A8 18 cali, opony (do wymiany) DUNLOP SP SPORT FM901 235/40
lampy: przod ksenon, tyl led od IN-PRO
audio: radio ALPINE CDA-9857R i-POD nano w schowku 30GB, glosniki srodek gwizdki blaupunkt midbas cos innego ogolnie to seria - do wymiany! w bagazniku dwa niskotonowe INFINITY pod Kickerem bez rewelacji dlatego bez szczegolow - do wymiany.
poza tym wszystkim seria, cos z zawieszeniem bylo kombinowane, sprezyny nieseryjne, z tylu za miekkie - do wymiany
troche tych zmian bedzie oczywiscie potrzeba czasu najpierw trzeba na to wszystko zarobic
no i cos z malych upiekszaczy w planach to|: ringi na zegary, takie kierunki link ,male a cieszy
[ Dodano: 2008-04-15, 02:34 ]
No to mam wkoncu kilka lepszych fotek,
krotki opis:
Audi A6 2.8 V6 benz (naped przod)
kolka: felgi od A8 18 cali, opony (do wymiany) DUNLOP SP SPORT FM901 235/40
lampy: przod ksenon, tyl led od IN-PRO
audio: radio ALPINE CDA-9857R i-POD nano w schowku 30GB, glosniki srodek gwizdki blaupunkt midbas cos innego ogolnie to seria - do wymiany! w bagazniku dwa niskotonowe INFINITY pod Kickerem bez rewelacji dlatego bez szczegolow - do wymiany.
poza tym wszystkim seria, cos z zawieszeniem bylo kombinowane, sprezyny nieseryjne, z tylu za miekkie - do wymiany
troche tych zmian bedzie oczywiscie potrzeba czasu najpierw trzeba na to wszystko zarobic
no i cos z malych upiekszaczy w planach to|: ringi na zegary, takie kierunki link ,male a cieszy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.