A oto i moje Audi A6 poj. 2.8
A oto i moje Audi A6 poj. 2.8
Witam, auto mam od ok miesiaca wrzucam narazie pierwsze fotki samochodu jeszcze z Polski slaba jakosc robione telefonem z czasem wrzuce cos wiecej i rozwine opis to tak na wstep, jak juz co niektorzy wiedza dopiero udalo mi sie odpalic moj samochod po tygodniu meki. pozdr.
-
macieja910
-
mikita2003
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
18' cali, postaram sie jutro wrzucic lepsze fotki
[ Dodano: 2008-04-15, 02:34 ]
No to mam wkoncu kilka lepszych fotek,
krotki opis:
Audi A6 2.8 V6 benz (naped przod)
kolka: felgi od A8 18 cali, opony (do wymiany) DUNLOP SP SPORT FM901 235/40
lampy: przod ksenon, tyl led od IN-PRO
audio: radio ALPINE CDA-9857R i-POD nano w schowku 30GB, glosniki srodek gwizdki blaupunkt midbas cos innego ogolnie to seria - do wymiany! w bagazniku dwa niskotonowe INFINITY pod Kickerem bez rewelacji dlatego bez szczegolow - do wymiany.
poza tym wszystkim seria, cos z zawieszeniem bylo kombinowane, sprezyny nieseryjne, z tylu za miekkie - do wymiany
troche tych zmian bedzie oczywiscie potrzeba czasu najpierw trzeba na to wszystko zarobic
no i cos z malych upiekszaczy w planach to|: ringi na zegary, takie kierunki link ,male a cieszy
[ Dodano: 2008-04-15, 02:34 ]
No to mam wkoncu kilka lepszych fotek,
krotki opis:
Audi A6 2.8 V6 benz (naped przod)
kolka: felgi od A8 18 cali, opony (do wymiany) DUNLOP SP SPORT FM901 235/40
lampy: przod ksenon, tyl led od IN-PRO
audio: radio ALPINE CDA-9857R i-POD nano w schowku 30GB, glosniki srodek gwizdki blaupunkt midbas cos innego ogolnie to seria - do wymiany! w bagazniku dwa niskotonowe INFINITY pod Kickerem bez rewelacji dlatego bez szczegolow - do wymiany.
poza tym wszystkim seria, cos z zawieszeniem bylo kombinowane, sprezyny nieseryjne, z tylu za miekkie - do wymiany
troche tych zmian bedzie oczywiscie potrzeba czasu najpierw trzeba na to wszystko zarobic
no i cos z malych upiekszaczy w planach to|: ringi na zegary, takie kierunki link ,male a cieszy