Dekory szczotkowane czarne aluminium
Wazne zeby patrzec jak wycinamy zeby folii starczylo pod wzor czyli szczotkowanie ma byc symetryczne na kazdym dekorze ,tunel proponuje oklejac po kawalkui odrazu docinac to co juz jest zrobione po robocie postawic auto w cien bo moze troche popuszczac folia potrzebne nazedzia (malutki nozyk do tapet regipsow,suszarka ) i do dziela najciezej jest z tunelem reszta to pikus do c6 rozmiar zuzyty to 152/50 i zostaje jeszcze zapas jak by sie co porypalo. 

Nie doslownie kawalkami wycinasz caly plasrer i naklejasz po kawalku a docinasz tam gdzie na prostym elemencie na koncu i tak by dociol czyli tam gdzie sa przyciski tam co kawalek roboty po kawalku docinasz kleisz dalej lekko docinasz jak zaczniesz robi to skumasz nakleisz folie na galeczke od glosnosci to zeby folia sie nie giela za mocno to robisz otorek na galeczke i kleisz dalej inaczej nie potrafie wytlumaczyc 

Kontrast jest bo mial byc kolo navi mialem ciemno siwy plastik oklejalem tylko dekory jak niechcesz kontrastu to oklej nie wiem na srebrny aluminium naprzyklad zakladam ze masz bezowa tapicerke jak ja
[ Dodano: 2014-01-25, 20:22 ]
A sory masz taka sama cerate jak dla mnie czarny klasa biznes zwlaszcza ten ktory ja mam bo jest pluszowy w dotyku kwestia gustu karbon wies ale to tez kwestia gustu.

[ Dodano: 2014-01-25, 20:22 ]
A sory masz taka sama cerate jak dla mnie czarny klasa biznes zwlaszcza ten ktory ja mam bo jest pluszowy w dotyku kwestia gustu karbon wies ale to tez kwestia gustu.