Z tego co wyczytałem na forum to trzeba zkalibrować klimatronika ale nie mogę się doczytać jak to zrobić (mam progarm Polski VAg 2,5) Po drugie jak robie odczyt bledów klimatronika wciskają recyrkulację ora górny nawiew wyskakuje mi odrazu 13 04 i nie wiem co to oznacza.
Podaczas podlaczenia do kompa i dignozy VAGiem wysykauje mi blad cos z plusem ze słabo łaczy coś takiego a (blad sporadyczny)
Czy może mi ktoś pomóc jak sprawdzic ewentualnie naprawić usterkę zeby klima chłodziła.
Dodam jeszcze ze jak wylaczam z trybu ECON to silnik słabnie wię moim zdaniem spręzarka się załącza. Fachowiem u ktorego bylem w zeszłym roku odesłał mnie do elektryka zeby pogrzebał przy panelu bo pewnie cos tam jest nie tak bo on ma duzo roboty i nie ma czasu się tym zając więc mysle ze chodziło mu o kalibrację KLIMY
POMOCY Bo się rozpływam w te upały a serwisy teraz tylko nabijaja gaz i takie proste duperele robią bo nie mają czasu na nic kaz przyjechac zimą :P
Zrobiłem jeszcze raz test VAgiem na aktywne wyjscia i wyskakuje mi 1270 Sprzęgło klimatyzacji N-25 co to oznacza