moja pierwsza c6
-
- Forum Audi A6 / A7
samochód z 2007 r., u nas od 2009 r. Początkowo jeździła nim mama, a od dwóch lat jeżdżę nim ja i tylko w trasie. Sprowadzony był lekko uderzony z tyłu i go naprawialiśmy. Symboliczny przebieg na dziś to 73 000 km.
Z tego co nie widać to ma jeszcze "go home system". Wada to brak składanej kanapy - jest blacha niestety.
Z usterek to jedynie w tym miesiącu wymieniłem czujnik ciśnień od dpf. Oprócz tego to samochód bezawaryjny.
chip w przyszłym miesiącu na 165 - 170 km. Teraz nie jeździ źle, choć jak przesiadłem się z alfy 159 1.9 jtdm 150 km to czułem różnicę na gorsze. Dla mnie równie ważne jak elastyczność jest niskie spalanie. To w trasie spada poniżej 6 i z tego jestem zadowolony.
Z tego co nie widać to ma jeszcze "go home system". Wada to brak składanej kanapy - jest blacha niestety.
Z usterek to jedynie w tym miesiącu wymieniłem czujnik ciśnień od dpf. Oprócz tego to samochód bezawaryjny.
chip w przyszłym miesiącu na 165 - 170 km. Teraz nie jeździ źle, choć jak przesiadłem się z alfy 159 1.9 jtdm 150 km to czułem różnicę na gorsze. Dla mnie równie ważne jak elastyczność jest niskie spalanie. To w trasie spada poniżej 6 i z tego jestem zadowolony.
Bez przesady. Przebieg jeżeli potwierdzony to rzeczywiście jest symboliczny. Ja swoją posiadam od 3 lat, przebieg prawie 225 tys. km i (odpukać) przez ten czas tylko olej, filtry i klocki. U mnie dochodzi jeszcze "znienawidzona" skrzynia multitronic, która także działa idealnie. Także myślę, że podstawa to jasna i potwierdzona przeszłość samochodu i systematyczne przeglądy.mesjasz pisze:jak zrobisz z 50k to sprzedawaj albo przygotuj się na kila(naście) wizyt w serwisie
-
- Forum Audi A6 / A7
Autko super ale jak dla mnie ten silnik to porazka mialem go w passacie b6 z 2006 r. i nie mam milych wspomnien. Wymienialem w ASO VW na akcji serwisowej wtryski,i polecam to sprawdzic bo podobno ASO AUDI tez oglossilo taka akcje-----ale zycze aby autko smigalo jeszcze kupe lat 

wirus 250 KM i 510 Nm