Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A6 C6 sedan by SebaZSW air-ride na pokladzie

Prezentacja w/w aut.
Awatar użytkownika
SebaZSW
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SebaZSW » 14 maja 2013, 00:08

Powiem tak...dedykowany zestaw z wszelkimi atestami firmy airlift kosztuje jakies 4tys dolarow plus clo jako ze idzie z usa,wiec cena dosc wysoka, moj zestaw skladal kolega ktory zajmuje sie tego typu zawiasami na codzien i ma naprawde dobra opinie wsrod znawcow tematu,wykonanie okuc naprawde bez zarzutu a dodam ze jest to najwazniejsza czesc ukladanki,legalnosc...jesli chodzi o przeglad to bez zadnego problemu przechodzi na terenie irlandii,w polsce zapewne podobnie bo sporo aut juz na tym smiga ale moge dokladnie popytac co i jak,co do xenonow...nie wiem bo nie posiadam :D dodam ze niebawem kolega Sadzik bedzie upychal air do swojej doskonale wyposazonej audi wiec zobaczymy czy beda z tym problemy

gość_

Post autor: gość_ » 14 maja 2013, 07:44

KOZA :P !!!
Nie no zartuje ladnie lezy :)
oczywiscie ze mozna miec Aira z homologacja, mozesz jechac do niemcowni i zrobic w G.A.S. , znajomy robil tam a5 i koszt z zabudowa itp 6k euro
tak jak pisal Seba okucia najwazniejsze, zaraz po tym zawory, na poduchach jezdzi spora czesc tuningowej polski i jakos przecodza przeglady
Tiry rowniez jeszcza na poduchach a rozwiazanie tego wszystkiego podobne

igo_89
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Audi Iwo
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: igo_89 » 14 maja 2013, 13:26

SebaZSW, Sorki za moja opinie ale jak dla mnie porażka w ogóle auto nie ma wyglądu a po drugie tym się jeÂździć nie da.

Awatar użytkownika
SebaZSW
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SebaZSW » 14 maja 2013, 13:52

igo_89 pisze:SebaZSW, Sorki za moja opinie ale jak dla mnie porażka w ogóle auto nie ma wyglądu a po drugie tym się jeÂździć nie da.
Oczywiscie szanuje twoja opinie, na codzien nieustannie slysze ze za nisko, nie do jazdy, niewlasciwe opony itd jednak Ja lubie takie kaleki :D a samochod robie dla siebie, zreszta na auta poruszajace sie w fabrycznej specyfikacji patrze podobnie jak Ty na modzone wiec wszystko jest kwestia upodoban

Dobrze by bylo zebys blizej okreslil co sprawia ze wyglada slabo, kazda konstruktywna krytyka mile widziana, pozdrawiam!

igo_89
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Audi Iwo
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: igo_89 » 14 maja 2013, 14:41

SebaZSW, Jak dla mnie oczywiście te felgi zbytnio nie pasują i gumy naciągnięte za bardzo za felgę no i ta gleba zbyt duża. A skórka w środku super :)

mlody_drog
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mlody_drog » 16 maja 2013, 10:39

igo, przecież to pneumatyka to dzisiaj jest nisko a za minute może być wysoko. Co do felg i naciągu to już kwestia gustu <mysli>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja