A6 C6 sedan by SebaZSW air-ride na pokladzie
- SebaZSW
- Forum Audi A6 / A7
Powiem tak...dedykowany zestaw z wszelkimi atestami firmy airlift kosztuje jakies 4tys dolarow plus clo jako ze idzie z usa,wiec cena dosc wysoka, moj zestaw skladal kolega ktory zajmuje sie tego typu zawiasami na codzien i ma naprawde dobra opinie wsrod znawcow tematu,wykonanie okuc naprawde bez zarzutu a dodam ze jest to najwazniejsza czesc ukladanki,legalnosc...jesli chodzi o przeglad to bez zadnego problemu przechodzi na terenie irlandii,w polsce zapewne podobnie bo sporo aut juz na tym smiga ale moge dokladnie popytac co i jak,co do xenonow...nie wiem bo nie posiadam :D dodam ze niebawem kolega Sadzik bedzie upychal air do swojej doskonale wyposazonej audi wiec zobaczymy czy beda z tym problemy
poprzednie a6 sweet and low... a6-avant-static-bentley-biatch-by-sebaz ... htm#418007
KOZA :P
!
Nie no zartuje ladnie lezy
oczywiscie ze mozna miec Aira z homologacja, mozesz jechac do niemcowni i zrobic w G.A.S. , znajomy robil tam a5 i koszt z zabudowa itp 6k euro
tak jak pisal Seba okucia najwazniejsze, zaraz po tym zawory, na poduchach jezdzi spora czesc tuningowej polski i jakos przecodza przeglady
Tiry rowniez jeszcza na poduchach a rozwiazanie tego wszystkiego podobne

Nie no zartuje ladnie lezy

oczywiscie ze mozna miec Aira z homologacja, mozesz jechac do niemcowni i zrobic w G.A.S. , znajomy robil tam a5 i koszt z zabudowa itp 6k euro
tak jak pisal Seba okucia najwazniejsze, zaraz po tym zawory, na poduchach jezdzi spora czesc tuningowej polski i jakos przecodza przeglady
Tiry rowniez jeszcza na poduchach a rozwiazanie tego wszystkiego podobne
- SebaZSW
- Forum Audi A6 / A7
Oczywiscie szanuje twoja opinie, na codzien nieustannie slysze ze za nisko, nie do jazdy, niewlasciwe opony itd jednak Ja lubie takie kaleki :D a samochod robie dla siebie, zreszta na auta poruszajace sie w fabrycznej specyfikacji patrze podobnie jak Ty na modzone wiec wszystko jest kwestia upodobanigo_89 pisze:SebaZSW, Sorki za moja opinie ale jak dla mnie porażka w ogóle auto nie ma wyglądu a po drugie tym się jeÂździć nie da.
Dobrze by bylo zebys blizej okreslil co sprawia ze wyglada slabo, kazda konstruktywna krytyka mile widziana, pozdrawiam!
poprzednie a6 sweet and low... a6-avant-static-bentley-biatch-by-sebaz ... htm#418007
-
- Forum Audi A6 / A7