teraz jak napisales, to faktycznie przypomniala mi sie opcja 1.

Na szczescie/badz niestety, zdalne dostepy czegokolwiek do telefonu czy ksiazki powylaczane.
Korzystaj z AUDI jako glosnomowiacego

Ciesze sie, ze udalo sie rozwiacac

w zasadze, to jedyne co mi przyszlo do glowy, ze mogles pominac..ale sam o tym wspomniales.w telefonie mam ustawione zapamietanie urzadzen powiazanych
pama pisze:ZIEMBA,w zasadze, to jedyne co mi przyszlo do glowy, ze mogles pominac..ale sam o tym wspomniales.w telefonie mam ustawione zapamietanie urzadzen powiazanych
A ustawiales w telefonie: widocznos na zewnatrz??![]()
Dwa, moze jakies ustawienia bezpieczenstwa w telefonie ( sparwdz w Ustawienia-> Bezpieczenstwo, etc) moze masz ustawiona jakas kontrole uzytkownika, etc.
Dzięki Jacek za odpowiedź. Parowałem telefon 3 razy, za każdym razem postępowałem według opisu. Jak dotąd , to samo , brak dostępu do książki tel.jacek528 pisze:adamswiatek, proponuje Ci ponownie sparować telefon z BT w samochodzie. Sam kilka dni temu zmieniłem telefon na nowy i miałem podobną sytuację ale po zastosowaniu tego co wyżej opisałem, mam "pełną kontrolę"
Jacek, zrobiłem tak jak mówiłeś. W dalszym ciągu nie łączy się z książką telefoniczną. Z rejestru połączeń widzi tylko wybierane.adamswiatek, więc póki masz jeszcze świeży telefon, zrób kopie zapasową i przywróć telefon do ustawień fabrycznych po czym ponów parowanie z BT Audi .