Koledzy chce zrobic tez zrobic lampy na bixenon z ledem i na dzien dzisiejszy juz wam mowie jak to wyglada:
Ojciec Slawek z Pily:
1550 na chinskich hidach pod zarowke H7
1550 bez hidow jesli powiedzialem ze mam swoje hidy to cena ta sama (chcial mnie

chyba )
250zl dodatkowe jesli lampy na rynek UK (co uwazam za bzdure bo taniej jest wyrwac lampe z UK na gieldzie i na allegro)
1850zl chinskie zarniki D2S i do tego chinskie lub taiwanskie przetwornice
200zl za dodatkowe regenerowanie soczewek tzn mowil ze chromuje na nowo regeneruje ze sa jak nowe
bo mowi ze zdarza sie ze klient nie bral tego zestawu z regeneracja a pozniej dzwoni ze mu ksenoon kiepsko swieci
500zl dodatkowego depozytu za stare lampy! juz nie ufa ze ktos mu lampy odesle swoje stare.
wiec dla mnie krzyknal wczoraj 2050zl na chinszczyznie zarnikach i przetwornicach i nie bylo mowy o jakis ori! i wliczona regeneracja soczewek.
Wiec za ta cene jesli kolega z Plocka ma wszystko na ori zarnikach (nowych) i na przetwornicach (ori audi) to chyba jednak zakupie u niego.
Ale niestety ceny juz sa zaporowe.
A z tego co teraz widac i slychac firmy z Pily odpie.... taka fuszerke ze ho ho
Jedynie co dobre to gwarancja na caly czas bycia wlascicielem auta.
jak ktos ma kontakt z kolega z Plocka bardzo bym prosil o dokladna informacje co jak i za ile.
Bo dzwonic do niego to tylko z zamiarem zakupu tylko.bo na pogaduszki z synem i ojcem z Pily juz sie zpompowalem dzwoniac z UK.
na 30 telefonow odbieraja 5 z tego 3 nie maja czasu gadac.
NIE PROFESIONALNE PODEJSCIE DO KLIENTA!!!!
Chyba juz swoje zarobili a teraz to tylko koncowka.