Audi A6
- MICHALKAROLINA
- Forum Audi A6 / A7
Ojoj, troche pytań się narodziło, a więc tak, mocy nie da rady podnieść bo skrzynia padnie, troche zapasu jest z tego co wiem ale wole nie ryzykować 276 czy 300 to nie zrobi mi różnicy gdyż nie przykuwam do przyspieszenia zbytnio uwagi, a szkoda żeby się coś posypało. Grilla nie będę zmieniał bo -1,5k do tyłu, a i tak wyjdzie więcej niż zakładałem. Znaczka nie będę przyczepiał do tyłu bo teraz wygląda okej. W sumie to jutro przyjadą lampy ledy od Dominika, zostanie tylko oklejenie listew chromowanych na błyszczący czarny i będzie malinka. Sesyjka w przyszłym tygodniu Wrzuce foty.
Chiptuned 276KM , 596Nm
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
Kolor Flash Orange Matte, dodatki Black Carbon
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
skrzynie jesli mają zabic to zrobią to Nm, do tipa wedlug mnie juz jest ich za duzo
ja bym zrobił 300+KM i 550Nm. Moc osiagasz na wysokich obrotach, wtedy na skrzynie nie dzialaja juz takie przeciazenia, co innego z momentem, gdzie jego wartosci max są na niskich obrotach, wtedy wlasnie skrzynia dostaje po pi*dzie
ja bym zrobił 300+KM i 550Nm. Moc osiagasz na wysokich obrotach, wtedy na skrzynie nie dzialaja juz takie przeciazenia, co innego z momentem, gdzie jego wartosci max są na niskich obrotach, wtedy wlasnie skrzynia dostaje po pi*dzie
Może się zastanowie nad tym, chociaż trochę się boje, ale wiem że jak zwiększac moc, to cooler trzeba większy, a ja sie na tym zupełnie nie znam, nie wiem gdzie i jakich coolerów szukac.
Zobaczyłem w jakimś temacie, że ktoś wrzucił dzwięk wydechu, to pomyślałem, że też sobie wrzuce. A co mi tam.
Taka tam 3 litróweczka :D
Zobaczyłem w jakimś temacie, że ktoś wrzucił dzwięk wydechu, to pomyślałem, że też sobie wrzuce. A co mi tam.
Taka tam 3 litróweczka :D
Chiptuned 276KM , 596Nm
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
V tech olsztyn. Nie kopci aż tak strasznie, tutaj akurat dlatego, że samochodem nigdy nie szaleje, i wszystko sie zapycha w wydechu a kiedy strzele kick downa to wtedy jest właśnie taki a nie inny rezultat.
Chiptuned 276KM , 596Nm
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
moim zdaniem to wina programu, no chyba że wtryski już na wykonczeniu
U mnie program robił Wojtek(Aligator) i aż tak nie kopci tylko na poczatku wywala to z wydechów, to o czym mowisz, a u Ciebie troche dluzej sie ten dym pojawia. Ale jest to do ogarniecia jesli wtryski w miare trzymaja parametry. Możliwe że dymienie pojawia się przez to podniesienie Nm i naprawde nie wiem czemu az tyle dali, bo wartość graniczna Tipa to 500Nm niby
U mnie program robił Wojtek(Aligator) i aż tak nie kopci tylko na poczatku wywala to z wydechów, to o czym mowisz, a u Ciebie troche dluzej sie ten dym pojawia. Ale jest to do ogarniecia jesli wtryski w miare trzymaja parametry. Możliwe że dymienie pojawia się przez to podniesienie Nm i naprawde nie wiem czemu az tyle dali, bo wartość graniczna Tipa to 500Nm niby
No ciekawie się prezentuje autko, tylko czy aby nie za dużo tych Nm? tak jak mówi Kamil jest to przesadzony przyrost i to dosyć sporo, za bardzo dymi, warto się tym zawczasu zająć. Nie myślałeś o przyciemnieniu tylnych lamp, przy tym kolorze jakoś nie bardzo się prezentują. Grill... hmm są gusta itp... jak chcesz mamTaki ORI S-line phantom black na zbyciu.
życzę bez awaryjności i pomysłów na dobre mody
życzę bez awaryjności i pomysłów na dobre mody
- Seba3.0TDI
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seba
- Moje auto: RS6 C7
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Nie wiem czemu wam nie pasuje grill nie ori, są rózne gusta i tak jak powiedziałem, nie założe s linowego guwienka
Na tym chipie jezdze juz dobre 8 miesięcy, i zrobiłem juz na nim jakies 30k km i odpukać narazie nic się nie stało
Na tym chipie jezdze juz dobre 8 miesięcy, i zrobiłem juz na nim jakies 30k km i odpukać narazie nic się nie stało
Chiptuned 276KM , 596Nm
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
Wydech RM Motors
Felgi RS style 18"
Grill RS style
- Seba3.0TDI
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seba