AUDI A6 2.7 TDI BPP
- Time Bandit
- Forum Audi A6 / A7
AUDI A6 2.7 TDI BPP
Witam wszystkich jestem Tu nowy i chciałbym pokazac moją Szunie
Motor 2.7 TDI
-Skrzynia manua;
-Zawieszenie sportowe ori
-Skórzana tapicerka
-Podgrzewane w pełni elektryczne fotele przednie
-Dwustrefowa klimatyzacja Climatronic PLUS (osobne nawiewy wbudowane również w słupkach)
-Navi z polskim menu + kolorowy Fis
- Zmieniarka płyt (6 x CD)
- Tempomat
-Telefon w podłokietniku + zestaw głośnomówiący
- Funkcja coming/leaving home
-Bixenon Skrętny
-Sensor deszczu, Sensor zmierzchu
-Czujniki ciśnienia z kołach
-Parktonic
-Szyberdach
-Kompas w lusterku wstecznym
-Nagłośnienie BOSE
-Truj ramienna sportowa kierownica
-Elektrycznie składane lusterka boczne
-Fotochromatyczna szyba przednia i tylna
-Akustyczne szyby boczne" podwójnie klejone"
a na koniec jeszcze wrzucam fotki mojej byłej C5
Motor 2.7 TDI
-Skrzynia manua;
-Zawieszenie sportowe ori
-Skórzana tapicerka
-Podgrzewane w pełni elektryczne fotele przednie
-Dwustrefowa klimatyzacja Climatronic PLUS (osobne nawiewy wbudowane również w słupkach)
-Navi z polskim menu + kolorowy Fis
- Zmieniarka płyt (6 x CD)
- Tempomat
-Telefon w podłokietniku + zestaw głośnomówiący
- Funkcja coming/leaving home
-Bixenon Skrętny
-Sensor deszczu, Sensor zmierzchu
-Czujniki ciśnienia z kołach
-Parktonic
-Szyberdach
-Kompas w lusterku wstecznym
-Nagłośnienie BOSE
-Truj ramienna sportowa kierownica
-Elektrycznie składane lusterka boczne
-Fotochromatyczna szyba przednia i tylna
-Akustyczne szyby boczne" podwójnie klejone"
a na koniec jeszcze wrzucam fotki mojej byłej C5
Ostatnio zmieniony 19 cze 2013, 21:43 przez Time Bandit, łącznie zmieniany 16 razy.
karol
- Seba3.0TDI
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seba
- Moje auto: RS6 C7
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Time Bandit
- Forum Audi A6 / A7
Nie ma sprawy jak pogoda dopisze to wrzucę fotkę, ale najłatwiej znalezc takie foty na allegro w A8 zdarzało się częściej w tych po lifcie .
A tu wrzucam fotkę autka świeżo po kupnie w lipcu w zeszłym roku jeszcze na celnych i z ciekawości zapytam czy ktoś w swoim autku trafił na takie koła jak miała moja dodam tylko że ta kombinacja opona+felga nosi nazwę PAX
A tu wrzucam fotkę autka świeżo po kupnie w lipcu w zeszłym roku jeszcze na celnych i z ciekawości zapytam czy ktoś w swoim autku trafił na takie koła jak miała moja dodam tylko że ta kombinacja opona+felga nosi nazwę PAX
karol
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bar
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 204KM
- Skrzynia: S-tronic
PAX skopiowane z innej strony, bo nie można wklejać linków:
"PAX to nowoczesna technologia umożliwiająca kontynuację jazdy w przypadku awarii opony. Zapewnia ona kierowcy pokonanie dystansu ok. 50 kilometrów przy częściowym obciążeniu lub dystansu ok. 30 kilometrów przy pełnym obciążeniu z maksymalną prędkością 80 km/h.
Większe bezpieczeństwo dzięki innowacyjnym technologiom - to dewiza Audi. Podróż samochodem wyposażonym w opony 245/45 R17 z systemem PAX nie przyniesie żadnych przykrych niespodzianek. W przypadku awarii lub spadku ciśnienia w oponie pasażerowie mogą bezpiecznie kontynuować jazdę - jednak przy zachowaniu prędkości 80 km/h. Naprawy opony można dokonać na najbliższym parkingu lub w warsztacie serwisowym najbliższego Partnera Audi.
Wskazówka: Opony o profilu 245/45 R17 z systemem PAX są dostępne tylko w połączeniu z 5-ramiennymi obręczami ze stopu metali lekkich o rozmiarach 8 J x 17 lub 7-ramiennymi obręczami ze stopu metali lekkich o rozmiarach 8 J x 17."
"PAX to nowoczesna technologia umożliwiająca kontynuację jazdy w przypadku awarii opony. Zapewnia ona kierowcy pokonanie dystansu ok. 50 kilometrów przy częściowym obciążeniu lub dystansu ok. 30 kilometrów przy pełnym obciążeniu z maksymalną prędkością 80 km/h.
Większe bezpieczeństwo dzięki innowacyjnym technologiom - to dewiza Audi. Podróż samochodem wyposażonym w opony 245/45 R17 z systemem PAX nie przyniesie żadnych przykrych niespodzianek. W przypadku awarii lub spadku ciśnienia w oponie pasażerowie mogą bezpiecznie kontynuować jazdę - jednak przy zachowaniu prędkości 80 km/h. Naprawy opony można dokonać na najbliższym parkingu lub w warsztacie serwisowym najbliższego Partnera Audi.
Wskazówka: Opony o profilu 245/45 R17 z systemem PAX są dostępne tylko w połączeniu z 5-ramiennymi obręczami ze stopu metali lekkich o rozmiarach 8 J x 17 lub 7-ramiennymi obręczami ze stopu metali lekkich o rozmiarach 8 J x 17."
- Time Bandit
- Forum Audi A6 / A7
- Seba3.0TDI
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seba
- Moje auto: RS6 C7
- Rocznik: 2014
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Time Bandit
- Forum Audi A6 / A7
Ha ha co to to nie ale powiem że miałem okazję jechac inna A6 i było w niej dużo głośniej niż w mojej wiec na pewno ten który sobie te szyby zamówił wiedział że są warte swojej ceny ,a tak na marginesie byłem dzisiaj w swoim ASO po ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej na jutro maja byc to wrzucę foty jak to wyszło bo z tego co wyczytałem na forum to fajnie to wyglada więc i ja się skusze
karol
- Time Bandit
- Forum Audi A6 / A7
No to fajnie że mogłem pomóc sam jak kupiłem to o tym nie wiedziałem dopiero w ASO mi powiedzieli że to są akustyki z kompasem w lusterku też jeszcze się nie spotkałem u nikogo.
No może i fakt że nie jest to 3.0 i qattro ale akurat taka się trafiła w super stanie wiec nie było co stękac tylko brac a wzięta była spod salonu
No może i fakt że nie jest to 3.0 i qattro ale akurat taka się trafiła w super stanie wiec nie było co stękac tylko brac a wzięta była spod salonu
karol
- Time Bandit
- Forum Audi A6 / A7
Po Paxach zostało już tylko wspomnienie na szczęście topor77 długo masz już swoją ? bo widzę że też 2.7 wiec może na coś muszę uważac o czym nie wiem ?
[ Dodano: 2013-04-03, 11:07 ]
No i tak jak pisałem zabrałem się za wymiane żarówek ledowych od rejestracji i wywaliło mi błąd jade zaraz do elektryka niech zerknie bo chyba bezpiecznik mi wywaliło
[ Dodano: 2013-04-03, 20:20 ]
A więdz ledy podświetlenia tablicy rejestracyjnej dzisiaj zostały wymienione tak wyglądało
przed wyminą
a tak już po
jak dla mnie super efekt
[ Dodano: 2013-04-03, 11:07 ]
No i tak jak pisałem zabrałem się za wymiane żarówek ledowych od rejestracji i wywaliło mi błąd jade zaraz do elektryka niech zerknie bo chyba bezpiecznik mi wywaliło
[ Dodano: 2013-04-03, 20:20 ]
A więdz ledy podświetlenia tablicy rejestracyjnej dzisiaj zostały wymienione tak wyglądało
przed wyminą
a tak już po
jak dla mnie super efekt
karol