Witam:) Panowie mam takie pytanie czy może ktos na forum wstawial xenony w miejsce halogenów?? istnieje możme jakiś temat?? ja nic nie moge znależć.. jeśli ktoś coś ma prosze o podrzucenie linku do tematu .. z góry dziekuje miłej nocki:)
to odezwe się do kolegi na priv..:) chciałem zobaczyć jak tam z tą przetwornicą jak to tam umieszczone jest i w ogóle jak to świeci:):)
kolego napisz mi jeszcze doładny nick kolegi Igo
znaczy co masz na myśli zwyklego klosza? soczewke czy jak?
osobiscie kolego myślałem nad 6000k do halogena a do lapy to chyba max 5000k bo dla mnie 6000k jest w sumie ok ale minimalnie za niebieskie.. wolałbym tak bardziej wpadajace w zimne białe i myśle ze 5000k byłoby odpowiednie:)
5000k będzie ok im bardziej niebieskie światło tym gorsza widoczność na drodze a z daleka to nie wiadomo czy to misiaki na sygnale czy jakiś`tuning light
mario-975 pisze:5000k będzie ok im bardziej niebieskie światło tym gorsza widoczność na drodze a z daleka to nie wiadomo czy to misiaki na sygnale czy jakiś`tuning light
dokladnie.. nie chce też zrobic wiejskiego tuningu.. chce zeby to okey świeciło i żeby dobrze wyglądało...
ja bym nie kombinował i założył 4300K taki sam kolor jak ori, bo w moim miescie policja jak widzi inny kolor ksenonow to zatrzymuje i patrzy czy jest ona legalnie zrobiona czyli pierwsza rzecz lampa z homologacja do ksenonow a pozniej spryski.