![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Rafi936, jak chcesz wrzucę Ci foto gdzie zamiast H7 dałem HID 6k i porównasz jak to wygląda z ORI xenonem 6k za soczewką.
kolego jak możesz to wrzuć:):) każde zdjęcia mile widziane:)neimaD pisze:lgorek, kolego teraz omawiamy temat poruszony przez Rafi936, czyli hid w halogenie czyli policja może nas sprawdzić i na pewno jak będzie chciała to coś dowali ale to ryzyko trzeba podjąć, albo kolega wyda 2 stówki na HID albo parę tyśi na komplet lamp, sprysków itp... (nie znam sytuacji w C5)... coś za coś
Rafi936, jak chcesz wrzucę Ci foto gdzie zamiast H7 dałem HID 6k i porównasz jak to wygląda z ORI xenonem 6k za soczewką.
bez urazy ale smd to mozna sobie wstawiać do wnetrza samochodu na rejestracje itp a nie do halogenow lub lamp... halogen dla mnie nie służy jako jakiś bajer... tylko chce dobre doświetlenie drogi..--RaDeK-- pisze:CO do halogenów to ja wstawiłbym żarówkę na ledach SMD. JEśli chodzi o lampy jak dla mnei max to 5000. Miałem 6000 i było ciut za niebiesko, a po deszczu też nie ciekawie. Teraz mam 5000 i po deszzcu jest dużo lepiej. Także polcam 5000 bo te przetestowałem. 4300 myślę ze też będą dobrym wyborem.
Nie zgodzę się z Tobą kolego. Dobra zarówka z 16 diodami smd uważam ze nie tylko da lepsze światlo pod względem barwy, ale również lepiej doświetli drogę. Niestety wszystcy wiemy jak swiecą halogeny przedliftowe, także montaż żarówki z smd będzie moim zdaniem jak najbardziej na miejscu. po za tym zawsze mozna delikatnie dłubnąć instalkę i halogeny przerobić jako dzienne;) Taka moja subiektywna opinia, którą niebawem też chcę zastosować.Rafi936 pisze:kolego jak możesz to wrzuć:):) każde zdjęcia mile widziane:)neimaD pisze:lgorek, kolego teraz omawiamy temat poruszony przez Rafi936, czyli hid w halogenie czyli policja może nas sprawdzić i na pewno jak będzie chciała to coś dowali ale to ryzyko trzeba podjąć, albo kolega wyda 2 stówki na HID albo parę tyśi na komplet lamp, sprysków itp... (nie znam sytuacji w C5)... coś za coś
a co do konsekwencji to cicho:) Zdaje sobie z tego sprawę... ( a ten tamat nie dotyczy tego co może sie stać i co za to grozi):)
[ Dodano: 2013-03-30, 22:13 ]bez urazy ale smd to mozna sobie wstawiać do wnetrza samochodu na rejestracje itp a nie do halogenow lub lamp... halogen dla mnie nie służy jako jakiś bajer... tylko chce dobre doświetlenie drogi..--RaDeK-- pisze:CO do halogenów to ja wstawiłbym żarówkę na ledach SMD. JEśli chodzi o lampy jak dla mnei max to 5000. Miałem 6000 i było ciut za niebiesko, a po deszczu też nie ciekawie. Teraz mam 5000 i po deszzcu jest dużo lepiej. Także polcam 5000 bo te przetestowałem. 4300 myślę ze też będą dobrym wyborem.