[A6 C5] Skrzypienie na tylnich kołach...
Cześć koledzy:):) Dołaczam tu do tematu, ponieważ nie chce zakładać nowego posta. Mam dwa problemy z hamulcami... Pierwszy problem: podczas jazdy w prawnym tylnym kole (od pasażera) słychać stukanie; trudno jest mi to opisać, ale może się ktoś z tym spotkał, dÂźwięk jest podobny do tego, który słychać w wielu samochodach VW Golf III (tak jakby metal stukał o metal- obawiam się, że może to byc coś z zaciskiem).
Drugi problem jest związany z przednimi tarczami, tak jak koledzy tutaj pisaliście- zmieniłem na zamienniki, ale szybko jest szlag trafił, pokrzywiły się po kilku tygodniach, więc kupiłem ori tarcze i teraz mam problem z równomiernym ich ścieraniem. Większość tarczy jest równomiernie ścierana, jednak dół jest tak jakby w ogóle nie ruszany. Załaczam zdjęcia. Klocek normalnie zachodzi na ten obszar, który się nie ściera.
![Obrazek]()
Drugi problem jest związany z przednimi tarczami, tak jak koledzy tutaj pisaliście- zmieniłem na zamienniki, ale szybko jest szlag trafił, pokrzywiły się po kilku tygodniach, więc kupiłem ori tarcze i teraz mam problem z równomiernym ich ścieraniem. Większość tarczy jest równomiernie ścierana, jednak dół jest tak jakby w ogóle nie ruszany. Załaczam zdjęcia. Klocek normalnie zachodzi na ten obszar, który się nie ściera.
Audi FOREVER