I tu jest moje pytanie czy różniły się te chłodnice czy mogę to brać .
[S6 C5 Avant] Chłodnica wody w S6 C5 4.2 manual 340KM
[S6 C5 Avant] Chłodnica wody w S6 C5 4.2 manual 340KM
Witam koledzy takie pytanko może pomożecie , kupiłem s6 2000r z poklejoną chłodnicą wody i boję się ze długo to nie wytrzyma .Szukam na allegro ale używka jest tylko 1 szt z wersji z automatyczną skrzynią a ja mam manuala.
zależy mi na czasie żeby ktoś mi tego nie zdmuchnoł z przed nosa.
NIE TRAKTUJ KOBIET JAK SZMATY
! ANI SZMAT JAK KOBIETY
!
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
RFO, chłodnica do auta z automatem to tak jakby 2 chłodnice zblokowane: Chłodnica cieczy chłodzącej silnik+chłodnica oleju skrzynie biegów.
Więc się różnią. Jesli jednak auta z Twoim silnikiem były również produkowane z automatem i taką właśnie chlodnice masz na mysli to jeśli króćce wodne są w tych samych miejscach mozna by uzyc tej chlodnicy. Część chłodząca olej skrzyni byłaby niewykorzystana.
To tak teoretycznie, nigdy tego nie robiłem
Więc się różnią. Jesli jednak auta z Twoim silnikiem były również produkowane z automatem i taką właśnie chlodnice masz na mysli to jeśli króćce wodne są w tych samych miejscach mozna by uzyc tej chlodnicy. Część chłodząca olej skrzyni byłaby niewykorzystana.
To tak teoretycznie, nigdy tego nie robiłem
Części samochodowe online - Motostacja pl
Dzięki RomanS , może ktoś jescze coś podpowie.
Teraz mam założoną chłodnice taką jak opisałeś a mam manuala .Ale nie wiadomo czy po dzwonie ktoś nie założył takiej na sztuke .Niepamiętam czy jest podłonczone to chłodzenie oleju czy tylko są zaślepione.nie zajrze teraz pod auto.
Teraz mam założoną chłodnice taką jak opisałeś a mam manuala .Ale nie wiadomo czy po dzwonie ktoś nie założył takiej na sztuke .Niepamiętam czy jest podłonczone to chłodzenie oleju czy tylko są zaślepione.nie zajrze teraz pod auto.
NIE TRAKTUJ KOBIET JAK SZMATY
! ANI SZMAT JAK KOBIETY
!