jestem 3 właścicielem jak na warunki i oczekiwania Iroli autko nawet fajnie wyposażone

pozdrawiam sami oceńcie
p.s
na razie bez modyfikacji powoli ogarniam temat felg, ledow itd itp ( bez wiochy oczywiście

lampy niestety bez soczewek i xenonuKL4K50N pisze:Zadbana seria. Widzę, że ktoś nie lubił jeździć na milach i masz licznik już w km/h. Trochę uboga wersja, czeka Cie dużo rezania jeżeli masz jakieś plany
PS: zderzak masz ze spryskiwaczami a xenonów nie widać hmmno montowali takie wersje do zwykłych lamp?
dzieki Piotr ale jak stwierdzil nasz kolega z forumdluga droga aby zrobic z niej laleczke extra klasapiotr7704 pisze:fajna niunia,gratuluje
mam w bagazniku koszyk po lewej stronie z dwoma urzadzeniami ( skrzyneczkami ) srebrna i czarna ale miejsce na gornej polce na czytnik dvd jest puste....zastanawia mnie jeszcze czemu mamtzw pletwe antenowa na dachu a inni koledzy nie maja w a6KL4K50N pisze:DRAGON_IRL, Musisz mieć czytnik dvd. Otwórz bagażnik i po lewej stronie masz taką "ukrytą" półeczkę i tam jest dvd
Nie ma możliwości by takiego napędu seryjnie nie było. Każda C6 z mmi2g posiadała navi. Nie występowały konfiguracje typu proszę mmi 2g lecz bez napędu dvd i navi. Pewnie napęd się posypał i gościu go wykręcił i chyba nie zdążył kupić bądź naprawić przed sprzedażą auta.jacek528 pisze:Sprawdź więc po VINie czy standardowo był zamontowany napęd DVD