[Usługa]Wulkanizacja Warszawa- wymiana opon
- Askeladden
- Forum Audi A6 / A7
APEL - ludzie! Nie polecajcie zakladow w ktorych byliscie raz w zyciu i to z byle pierdola! Jedyne argumenty jakie padaja to takie , ze obsluga byla mila... WTF?! Czy na tej podstawie kolega z forum ma wybrac wymieniony warsztat?! Wpuszczcie ludzi w maliny, tyle. 

Askeladden som kappåt med trollet!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2017
- Moje auto: A7 4K
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 3.0 DDVE 231KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Diesel
Re: [Usługa]Wulkanizacja Warszawa- wymiana opon
Poszukuje dobrej sprawdzonej wulkanizacji ma terenie Warszawy. Nie musi być tania ważne żeby miala dobrej klasy, porządnie skalibrowany sprzęt no i fachowca który ogarnia a nie jest przyjmowanego łebka na sezon.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
Jeżeli w bliskiej odległości Wawy to szczerze polecam wulkanizację w Pruszkowie na ul. Andrzeja, korzystam z ich usług już parę lat i nigdy nie miałem uwag.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Roman
- Rocznik: 2016
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 272KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
W Warszawie mogę polecić zakład Szostak Tomasz. Warsztat wulkanizacyjny przy Puławska 229, korzystałem wiele razy (auto, motocykl) zawsze było dobrze zrobione.
Dodatkowo mogę polecić jeszcze Wash & Go Myjnia ręczna, wulkanizacja, quick serwis Puławska 498 - tutaj mają maszynę do testu drogowego. Jeśli jest jakiś problem z wyważeniem kół powinni sobie poradzić.
Dodatkowo mogę polecić jeszcze Wash & Go Myjnia ręczna, wulkanizacja, quick serwis Puławska 498 - tutaj mają maszynę do testu drogowego. Jeśli jest jakiś problem z wyważeniem kół powinni sobie poradzić.