oczywiście tak jak wszyscy dzida do aso kupiłem nowy i z bańki. starego nie wyrzucałem i oto dziś z nudów myślę spróbuje go wyczyścić. najpierw wrzuciłem go do pojemniczka w który wlałem płyn dimmer i tam sobie leżał jakieś 3 lub 4 godziny. następnie wsadziłem do garnka z wodą i tam 20 min się gotował
 . po tym zabiegu delikatnie ruszając na boki i ciągnąc tą grubszą końcówką udało się mi go otworzyć
 . po tym zabiegu delikatnie ruszając na boki i ciągnąc tą grubszą końcówką udało się mi go otworzyć  tylko musi być gorący  i znów powtórka zabiegów czyli dimmer i gotowanie a miedzy tymi zabiegami próbujemy dmuchać w końcówkę od odmy można sprężarką albo ustami jak ktoś ma tyle pary. jak się odblokuje suszymy i składamy ciesząc się sprawnym ezektorem a co za tym idzie brakiem wycieków z silnika dla jasności sprawności ezektora końcówka która idzie do odmy przepływ powietrza w obie strony dolna część która idzie do silnika przepływ powietrza w obie strony natomiast ten koniec idący do serwa można dmuchnąć ale nie da się zassać powietrza. tutaj kilka fotek niestety telefonem. powodzenia
 tylko musi być gorący  i znów powtórka zabiegów czyli dimmer i gotowanie a miedzy tymi zabiegami próbujemy dmuchać w końcówkę od odmy można sprężarką albo ustami jak ktoś ma tyle pary. jak się odblokuje suszymy i składamy ciesząc się sprawnym ezektorem a co za tym idzie brakiem wycieków z silnika dla jasności sprawności ezektora końcówka która idzie do odmy przepływ powietrza w obie strony dolna część która idzie do silnika przepływ powietrza w obie strony natomiast ten koniec idący do serwa można dmuchnąć ale nie da się zassać powietrza. tutaj kilka fotek niestety telefonem. powodzenia 

jutro spróbuje tak ze swoim zrobic
 jutro spróbuje tak ze swoim zrobic  
  gotowałem,moczyłem w Dimerze,drucikami.... i nic więc kupiłem w ASO  112pl.
  gotowałem,moczyłem w Dimerze,drucikami.... i nic więc kupiłem w ASO  112pl. jest
 jest