w c4 miałem krzywe tarcze to miałem też bicie na kierownicy .co zalecicie przetaczać tarcze
  w c4 miałem krzywe tarcze to miałem też bicie na kierownicy .co zalecicie przetaczać tarcze  POZDRAWIAM
 POZDRAWIAM w c4 miałem krzywe tarcze to miałem też bicie na kierownicy .co zalecicie przetaczać tarcze
  w c4 miałem krzywe tarcze to miałem też bicie na kierownicy .co zalecicie przetaczać tarcze  POZDRAWIAM
 POZDRAWIAM jest
 jest jednak panowie wymiany tarcz nie będzie
  jednak panowie wymiany tarcz nie będzie  podczas czyszczenia odmy zabrałem się za ezektor (próby udrożnienia się nie powiodły)dzięki koledze po 4godzinach miałem nowy z ASO za 100pl
 podczas czyszczenia odmy zabrałem się za ezektor (próby udrożnienia się nie powiodły)dzięki koledze po 4godzinach miałem nowy z ASO za 100pl  .Dziś zmontowałem wszystko
 .Dziś zmontowałem wszystko   no to jazda i tz ,,bicie" ustało
 no to jazda i tz ,,bicie" ustało  W ezektorze miałem zapchany ten boczny wylot wydaje mi się że on idzie do serwa i pewnie ma to jakiś wpływ na hamulce
  W ezektorze miałem zapchany ten boczny wylot wydaje mi się że on idzie do serwa i pewnie ma to jakiś wpływ na hamulce   POZDRAWIAM
   POZDRAWIAM jest
 jest