Bardzo lubię kolej i czteroosiowe platformy pięknie się prezentują. Szkoda, że przez auto zasłonięte

A felgi kocury.
[ Dodano: 2013-01-28, 10:38 ]
The Rock pisze:Kto na spocie będzie

Dziś biegnę dwudziestkę, ale wpadnę tak około 21 pewnie.
Koledzy, znajomy nie wylogował się z facebooka i nie mogłem przegapić okazji, żeby czegoś mu nie napisać na profilu. opowiem po krótce, że to wieeelki chłop byliśmy teraz razem na nartach i zapoznał na stoku laskę z warszawy która nogę złamała. Pomógł jej jakoś to przetrwać, zakochał się przy okazji

No więc na jego profilu napisałem wiersz. Polubcie go na jego profilu, niech się zastanawia kto i dlaczego

Ten Jacuń to 100kg romantyka w skórze wilka hehe
Wiersz taki mu skomponowałem:
"Gdy mężczyzna spotka w życiu swoją miłość, to jedynym trafnym porównaniem może być spotkanie pary łabędzi... ÂŁabędzi związanych węzłem miłości po wsze czasy, gdy jeden został skuty lodem na Wiśle, a drugi w roztargnieniu odleciał... Teraz gdy się te cudowne ptaki spotkały przy pierwszych ciepłych porankach wiosny, ich serca ponownie biją wspólnym rytmem, podobnie jak moje i JEJ.
Na usta ciśnie się wiersz, dla którego natchniem może być właśnie ta para. Ona w okowach lodu, mrozu, śniegu... On silny, prężny, wysportowany, powracający z ciepłych krajów:
Gdy połamiesz sobie gnaty, dla Ciebie charując w pocie czoła wezmę topogan na raty.
Gdy noga będzie bezwładnie zwisać, niosąc Cie na rękach przed innymi łabędziami będę mógł się popisać.
Gdy kość wylezie ze skóry, ja będę niósł Cię w mrozie przez góry.
Gdy ryż dostanie się do rany przez naszych gości sypany, pozbieram go jak dzieci cukierki przed młodą parą...
Taki jestem zakochany!"