Miałes tragiczne radio i tragiczną anteneJestem Slaby pisze:ALAN 109 jest tragicznym radiemmialem go z presidentem missouri i nie byłem zadowolony. obecnie jezdze na yosan pro 120 i ml 145 sirio i jest całkiem fajnie

Miałes tragiczne radio i tragiczną anteneJestem Slaby pisze:ALAN 109 jest tragicznym radiemmialem go z presidentem missouri i nie byłem zadowolony. obecnie jezdze na yosan pro 120 i ml 145 sirio i jest całkiem fajnie
ogólnie to unidena ciezko sprzedać choć to dobre radio, z allegro aukcje usuwają bo nie ma homologacji więc lepiej poszukać na tablicy czy na giełdach...busters pisze:W krakowie na gieldzie mozna dostac unidena 520xl za niecale 200zl
(pol roku temu kupowalem komus na prezent i zaplacilem 190zl)
to tak jakby ktos szukal
A od kiedy to allegro niby weryfikuje czy CB Radia są z homologacją, czy też nie?rafal149135 pisze: ogólnie to unidena ciezko sprzedać choć to dobre radio, z allegro aukcje usuwają bo nie ma homologacji więc lepiej poszukać na tablicy czy na giełdach...
był lans. president z grzybkiem i w ogóle... jak to mówiąrafal149135 pisze:Miałes tragiczne radio i tragiczną anteneJestem Slaby pisze:ALAN 109 jest tragicznym radiemmialem go z presidentem missouri i nie byłem zadowolony. obecnie jezdze na yosan pro 120 i ml 145 sirio i jest całkiem fajnie
to nie dziwie się ze nie byłeś zadowolony
chociaz 109 nie jest najgorsza w cenie za która idzie ją dostać z tym że ja za 230zł dostałem 520XL więc nie wiem czy nie warto czasami dołożyć
Sprawdza sprawdza, zgłoś pare razy że nie maja homologacji to tydzien nie bedzie zadnej aukcji... sam wystawialem kiedys krotkofalowki bez homologacji Midland GXT1000VP4, sciagalem je z USA, w pewnym momecie mialem 40 kompletow, ktos zglosil to do allegro i nie moglem sie tego pozbyc bo aukcje byly usuwanejacek528 pisze:A od kiedy to allegro niby weryfikuje czy CB Radia są z homologacją, czy też nie?rafal149135 pisze: ogólnie to unidena ciezko sprzedać choć to dobre radio, z allegro aukcje usuwają bo nie ma homologacji więc lepiej poszukać na tablicy czy na giełdach...
Rafał, z ciekawości odpaliłem allegro i znalazłem kilkadziesiąt Unidenów (bez wzmianek o homologacji).
Ale aby nie robić OT i wracając do tematu, każdy ma swój gust i swoje "ucho"
Należy jednak pamiętać, że samo radio nie zadziała. Zatem zarówno dobór radia jak i również anteny jest ważny, jeśli mamy zamiar cieszyć się z tego dobrodziejstwa.
Daruj sobie.pawelec_ pisze:chciałbym zapytać o antene president georgia ... daje to rade
ml jest swietny, ale ja chcesz co krotszego to tez nie bedzie zle.pawelec_ pisze:dzięki za przywrócenie do pierwszej opcji, która brałem pod uwagę... bo znajomy ma siorio ml145 wraz z unidenem 520 i ja niby chciałem coś mniejszego ale jednak każdy poleca tą antenę, a unidena mam opcje kupić nówkę wiec chyba nie ma co zmieniać