widzę, ze mieszkamy razem na obczyźnie
moja Balbina jest taka sama jak Twoja, tyle, ze czarny metalik i siwy środek. Reszta to samo. No może przebieg mam nieco niższy :-P :-P

jak chcesz ja ci dam namiary na A6 jesli czesci lub całą na czesci również nie ma problemu .
 jak chcesz ja ci dam namiary na A6 jesli czesci lub całą na czesci również nie ma problemu .Taka furmanka kosztuje 8500-11500 funtów w UK (rocznik 2004/2005) w zależności od tego czy była serwisowana i jaki ma przebieg. To daje 36,5-50tys. zł. Więcej cen na www.autotrader.co.uk.Bolszakooof pisze:Panowie tak z ciekawosci... ile tam u was kosztuje taka audi? i ile to jest w przeliczeniu na złotówki? i drugie pytanko :-D dlugo musieliscie tam pracoac zeby sie wozic taka furmanka??

wiec nie polecam również .2 tygodnie temu sprzedałem passata 19.tdi oczywiscie po naszej stronie kierownica i pierwsze  co zapytał mnie kijent to czy jest przerabiany wiec widzicie jak jest .osobiscie cenowo napewno taniej ale czy warto
  wiec nie polecam również .2 tygodnie temu sprzedałem passata 19.tdi oczywiscie po naszej stronie kierownica i pierwsze  co zapytał mnie kijent to czy jest przerabiany wiec widzicie jak jest .osobiscie cenowo napewno taniej ale czy warto  ????????  musicie sobie sami odpowiedziec pozdro
????????  musicie sobie sami odpowiedziec pozdro
Dopiero kupiłem, przejechałem zaledwie 400mil (600km), wskazania wg komputera:CafeDelMar pisze:Czesc Sebbie mozesz mi napisac ile ta 2.0 TDI pali Ci w miescie i na trasie i jak z przyspieszeniem czy ten silnik nie jest za maly na takie auto bo wlasnie sie zastanawiam na 2.0 albo 3.0 TDI i nie wiem ktory wziasc...
Dzieki