Silnik

Napęd

Kolor

Wyposażenie:
- 4 x poducha
- ABS
- klimatronik
-4 el. szyby
- pełny FIS
- Fotele pół elektryczne - podnoszenie tylko, reszta manual
Koła

Po zakupie zostały wymieniony pasek rozrządu , oleje , tarcze tył, klocki tył i przód , wachacze przód
Body
-podwójny wydech końcówki z Q7
-lotka na klapie
-klamki lusterka , dół zderzaków , lotki w kolorze lakieru
-tylny zderzak ,zmodyfikowany pod 2 rurkę.
ÂŚrodek:
- Tapicerka poplamiona, koloru oliwkowego - idzie się przyzwyczaić ale szału nie ma

- Podłokietnik
Car Audio / nagłośnienie
-Radio 1DIN LG
-4x Głośniki + gwizdki ori przód.
Fotki po zakupie :
Mody:
- Wywalone srebrne dywaniki

- Zmiana z 1 DIN na 2 DIN

- RINGI chrom wokół zegarów

- Czujniki Parkowania
- Zmiana radia z 1DIN na 2 DIN - NAWIGACJA z CHINA wyglądem podobna do RNS-E ( GPS - AUTOMAPA, MP3 , WEJÂŚCIE NA KAMERE COFANIA, RADIO

Oklejenie dekorów - folia czarna z połyskiem , roboty dużo a i tak na kratkach wentylacji w samych rogach folia się odkleja - więc chyba szkoda zachodów z ich oklejaniem ..
Efekt sami oceńcie
lipiec 2013
ZMIANA WNęTRZA NA CZARNE W SKÓRACH oraz nowa kiera z POLIFTA
Zawsze chciałem mieć skórzaną tapicerkę w swoim aucie , Postanowiłem zmienić swoje zielono- oliwkowe na czarne + fotele skórzane. Udało mi się znaleźć za rozsądne pieniądze od kolegi z forum z Avanta z 2003 r . polift, skóra ładna troszkę siedzenia przód powycierane jak na foto ale ogólnie nie ma tragedii. Postanowiłem również wymienić cały kokpit, tunel środkowy z podłokietnikiem oraz dywanik, Zmkieniłem swoją kierownicę z S-lina na zwykłą ( bardziej pasowała mi jakoś i była w lepszym stanie wizualnie )
UWAGI po zmianie wnętrza:
Roboty jest dosyć sporo i dużo śrubek może zostać , ale udało się wszystko pasuje z jednym małym ale o ile udało się przełozyć boczki , siedzenia ( musiałem przelutować wtyczki od AIRBAGÓW i VAGIEM usunąć błędy ) oparcie kanapy tylnej w 97roku jest zupełnie inne ( nie jest kładzione, nie ma boczków oddzielnych , jest cieńsze ) Musiałem dać swoją kanapę do Tapicera w moim mieście Serdecznie polecam , zrobił kupę dobrej roboty i ogarną temat , przekładając skórę z nowej kanapy na moją starą , nie obyło się bez kombinacji ale prezentuje się to świetnie , Doszedł za to schowek na apteczkę w schowku w kanapie oraz dziura w grodzi którą mogłem wyciąc i mam teraz okienko na narty np:p.
Plusy i minusy tego modu :
+ wygląd auto w środku zostało odświeżone w zupełności
+ zapach skóry wewnątrz

+ lepiej się ją pielęgnuje nie ma plam
+ Grzane fotele ( do podłączenia mam wszystkie kostki ,zostało porobić przewody )
+ elektryczne podnoszenie , oraz regulacja odcinka lędźwiowego

- Tyłek się poci

Skóra oczywiście nie jest nówka i widać ślady użytkowania ale zakupiłem na nie środki do regeneracji ) kompletne środki kosztowały mnie 250zł z przesyłką a podobno robią je że nie widać żadnych przetarć można również nimi zregenerować kierownicę
Zakup nowych alufelg z oponami 16" Miały być 17" ale musze na jakieś fajne zapolować... Rozmiar opony 205/45/R16 rozmiar zalecany przez producenta AUDI
Zmiana końcówek wydechu, Stwierdziłem ze te które mam z Q7 bardziej swoją średnicą nadają się na rurę kanalizacyjną niż do auta postanowiłem zmienić ja na końcówki o średnicy 7,4cm. koszt 150zł z montażem

foto przed
po:
Co dalej :???
- muszę wyczyścić i zregenerować tą skórę wrzucę fotki z całego zabiegu
- może jakiś chip tuning ? co polecacie ? które rozwiązania ? modyfikacja softu wystarczy czy trzeba coś jeszcze dołożyć , wymienić .
- Poprawki lakiernicze na rantach nadkoli oraz krawędzi drzwi z przodu ( zatkane odpływy kanaliki, spowodowały pojawienie się rdzy )