Witam,
kupiłem od goscia ze Szczecina lampy led c6 avant. Allegrowicz nie miał ich ale powiedział że moze zalatwic od kolegi.
kolega 501-481-228 pod nr telefonu wysłał mi lampy - dwie zepsute, dwie dobre. (pomine fakt ze kazda z innej parafii)
bezszczelnosc na wejsciu, ale cierpliwość to cnota którą szanuję więc....
zadzwonilem do goscia od ktorego zamowilem, mowi zebym odesłał zepsutą lampe a on dośle nową. odesłałem jedną, wyslali nową i działa.
po czym zaczal sie problem z drugą lampą...
dzwonie do goscia i mowie ze taka sprawa, ze jedna lampe odesłałem, ze byly dwie walniete i czekam az odeslą drugą a on do mnie:
- ze on nigdy lamp z 2006 roku nie miał, ze on wysłał dobre, że wysłałem mu nie takie jak on wysyłał (totalna bzdura) i ze nie bedzie ze mną gadał bo mu szkoda czasu, zebym mu nie pier--lił do telefonu.... i rzucił słuchawką.
totalnie bezczelny typ. nie polecam kontaktów z kolesiem.
po loginie na allegro widać kim jest. szkoda ze transakcja poza allegro bo juz bym go ścigał policyjnie lub inaczej.
moze uda mi sie z tym pierwszym gosciem sprawe wyjasnic, tak czy siak - kontakt z gosciem odradzam w 100%.
obecnie sprzedają http://allegro.pl/audi-a6-3-0tdi-quattr ... 21116.html takze uwazajcie na kiciarza.