Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

[sprzedawca] Allegrowicza o loginie megakojot

Zostałeś oszukany? Warsztat zepsuł auto? Ostrzeż innych przed nieuczciwymi mechanikami i niesolidnymi firmami.
Jestem Slaby

[sprzedawca] Allegrowicza o loginie megakojot

Post autor: Jestem Slaby » 23 gru 2012, 23:18

Witam,

kupiłem od goscia ze Szczecina lampy led c6 avant. Allegrowicz nie miał ich ale powiedział że moze zalatwic od kolegi.

kolega 501-481-228 pod nr telefonu wysłał mi lampy - dwie zepsute, dwie dobre. (pomine fakt ze kazda z innej parafii)

bezszczelnosc na wejsciu, ale cierpliwość to cnota którą szanuję więc....

zadzwonilem do goscia od ktorego zamowilem, mowi zebym odesłał zepsutą lampe a on dośle nową. odesłałem jedną, wyslali nową i działa.

po czym zaczal sie problem z drugą lampą...

dzwonie do goscia i mowie ze taka sprawa, ze jedna lampe odesłałem, ze byly dwie walniete i czekam az odeslą drugą a on do mnie:
- ze on nigdy lamp z 2006 roku nie miał, ze on wysłał dobre, że wysłałem mu nie takie jak on wysyłał (totalna bzdura) i ze nie bedzie ze mną gadał bo mu szkoda czasu, zebym mu nie pier--lił do telefonu.... i rzucił słuchawką.

totalnie bezczelny typ. nie polecam kontaktów z kolesiem.

po loginie na allegro widać kim jest. szkoda ze transakcja poza allegro bo juz bym go ścigał policyjnie lub inaczej.

moze uda mi sie z tym pierwszym gosciem sprawe wyjasnic, tak czy siak - kontakt z gosciem odradzam w 100%.

obecnie sprzedają http://allegro.pl/audi-a6-3-0tdi-quattr ... 21116.html takze uwazajcie na kiciarza.

Auris1986
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbyszek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 FSI 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: Auris1986 » 23 gru 2012, 23:58

Witaj
Wszedłem na aledrogo ale nie widzę twojego negatywnego komentarza.Same pochwały.
Pozdr.

tomi382
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomi382 » 24 gru 2012, 10:14

Auris1986 przecież pisze że transakcja była poza allegro
głodny wiedzy xD

ODPOWIEDZ

Wróć do „👎Omijaj z daleka!”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl