Zadzwoniłem dziś do Tomka podając się za działacza greenpeace i wypytując o rzekome handlowanie mięsem delfina. Tu wymyśliłem nazwę delfinus maksimus, wyjaśniając że jest to jakiś delfin błękitny objęty zakazem handlu na terenie UE. Trzeba było słyszeć jak mi wyjaśniał, że z ryb morskich ma tylko dorsze i śledzie. Zapytałem też o mięso orki, ale też nie miał na stanie. W planie miałem jeszcze walenia z wybrzeża Japonii, ale zacząłem się śmiać Hahaha.feeble3 pisze:Wyrwiząb, "Delfinus" mnie dzisiaj zmiażdżył :P
The Rock, będę w poniedziałek na 100 procentThe Rock pisze:rubio, Dzięki wielkie i chłopakom na spocie za życzonka . Spot jak zwykle udany w następny poniedziałek przybędzie nowy klubowicz to ochroniarz parkingu KrokusaPod m1 fajnie się ślizgało szkoda że nie mamy takiego placu ja tu
Mawiają, że nie ważna jest długość (moc). Ważne, że wariatJarecki87 pisze:The Rock, będę w poniedziałek na 100 procentThe Rock pisze:rubio, Dzięki wielkie i chłopakom na spocie za życzonka . Spot jak zwykle udany w następny poniedziałek przybędzie nowy klubowicz to ochroniarz parkingu KrokusaPod m1 fajnie się ślizgało szkoda że nie mamy takiego placu ja tu
i nie jestem ochroniarzem tylko kierownikiem obiektu więc nikt nie będzie się Was czepiał
pozdrawiam i do zobaczenia ... aha jednak moje audi do AFB (150 a nie jak myślałem 180)
Bo Seba wreszcie bedzie mogl grac ile wlezie na swoim sprzecie.. Zwykla seria z Daewoo Tico.. ale ponoc persolnel w rossmanie musi trzymac produkt na polkachThe Rock pisze:Jarecki87 napisał/a:
i nie jestem ochroniarzem tylko kierownikiem obiektu więc nikt nie będzie się Was czepiał
To jeszcze lepiej