[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Zadzwoniłem dziś do Tomka podając się za działacza greenpeace i wypytując o rzekome handlowanie mięsem delfina. Tu wymyśliłem nazwę delfinus maksimus, wyjaśniając że jest to jakiś delfin błękitny objęty zakazem handlu na terenie UE. Trzeba było słyszeć jak mi wyjaśniał, że z ryb morskich ma tylko dorsze i śledzie. Zapytałem też o mięso orki, ale też nie miał na stanie. W planie miałem jeszcze walenia z wybrzeża Japonii, ale zacząłem się śmiać Hahaha.feeble3 pisze:Wyrwiząb, "Delfinus" mnie dzisiaj zmiażdżył :P
The Rock, będę w poniedziałek na 100 procentThe Rock pisze:rubio, Dzięki wielkie i chłopakom na spocie za życzonka . Spot jak zwykle udany w następny poniedziałek przybędzie nowy klubowicz to ochroniarz parkingu KrokusaPod m1 fajnie się ślizgało szkoda że nie mamy takiego placu ja tu
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Mawiają, że nie ważna jest długość (moc). Ważne, że wariatJarecki87 pisze:The Rock, będę w poniedziałek na 100 procentThe Rock pisze:rubio, Dzięki wielkie i chłopakom na spocie za życzonka . Spot jak zwykle udany w następny poniedziałek przybędzie nowy klubowicz to ochroniarz parkingu KrokusaPod m1 fajnie się ślizgało szkoda że nie mamy takiego placu ja tu
i nie jestem ochroniarzem tylko kierownikiem obiektu więc nikt nie będzie się Was czepiał
pozdrawiam i do zobaczenia ... aha jednak moje audi do AFB (150 a nie jak myślałem 180)
-
The Rock
-
MikeeNHa
Bo Seba wreszcie bedzie mogl grac ile wlezie na swoim sprzecie.. Zwykla seria z Daewoo Tico.. ale ponoc persolnel w rossmanie musi trzymac produkt na polkachThe Rock pisze:Jarecki87 napisał/a:
i nie jestem ochroniarzem tylko kierownikiem obiektu więc nikt nie będzie się Was czepiał
To jeszcze lepiej