[ A6 C5 Avant] tv
[ A6 C5 Avant] tv
witam mam pytanie czy da się przerobić tv na odbiór cyfrowy? jeśli tak to co będzie potrzebne??
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Odświeżę temat, marek1975, dowiedziałeś się czegoś konkretnego ?
Ciekawi mnie, czy należy tylko wymienić tuner na cyfrowy, czy potrzeba może jakies kable, złączki, przejściówki lub coś w tym stylu
? Mam fabryczny zestaw Navi Plus z tunerem.
Wiem, moge napisać do Mad_Maxa ale nie o to chodzi aby to zrobic "po kryjomu" bo taka informacja na pewno wkrótce sie przyda wielu osobom
Może tez ktos wie czy jest jakis wybór w tych tunerach ? Czym sie kierować w wyborze ?
Ciekawi mnie, czy należy tylko wymienić tuner na cyfrowy, czy potrzeba może jakies kable, złączki, przejściówki lub coś w tym stylu

Wiem, moge napisać do Mad_Maxa ale nie o to chodzi aby to zrobic "po kryjomu" bo taka informacja na pewno wkrótce sie przyda wielu osobom

Może tez ktos wie czy jest jakis wybór w tych tunerach ? Czym sie kierować w wyborze ?
Części samochodowe online - Motostacja pl
-
- Forum Audi A6 / A7
dzięki marek1975 ale porażka z ceną , a druga sprawa myślałem że na tych oryginalnych antenach będzie działać.
no to czekamy nadal na mądre głowy
[ Dodano: 2012-12-03, 11:47 ]
Dodam ze ja mam tuner analogowy w bagazniku po lewej i oryginalne anteny na tylnich bocznych szybach. W tej chwili dziala mi telewizja analogowo , ale wiadomo sniezy jak cholera
no to czekamy nadal na mądre głowy

[ Dodano: 2012-12-03, 11:47 ]
Dodam ze ja mam tuner analogowy w bagazniku po lewej i oryginalne anteny na tylnich bocznych szybach. W tej chwili dziala mi telewizja analogowo , ale wiadomo sniezy jak cholera