[ A6 C5 Avant] tv
[ A6 C5 Avant] tv
witam mam pytanie czy da się przerobić tv na odbiór cyfrowy? jeśli tak to co będzie potrzebne??

- Motostacja pl
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
 - Rocznik: 2004
 - Moje auto: A6 C6
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.7TDI 163KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Tiptronic
 - Paliwo: Diesel

Odświeżę  temat, marek1975, dowiedziałeś się czegoś konkretnego ?
Ciekawi mnie, czy należy tylko wymienić tuner na cyfrowy, czy potrzeba może jakies kable, złączki, przejściówki lub coś w tym stylu
? Mam fabryczny zestaw Navi Plus z tunerem.
Wiem, moge napisać do Mad_Maxa ale nie o to chodzi aby to zrobic "po kryjomu" bo taka informacja na pewno wkrótce sie przyda wielu osobom

Może tez ktos wie czy jest jakis wybór w tych tunerach ? Czym sie kierować w wyborze ?

Ciekawi mnie, czy należy tylko wymienić tuner na cyfrowy, czy potrzeba może jakies kable, złączki, przejściówki lub coś w tym stylu
Wiem, moge napisać do Mad_Maxa ale nie o to chodzi aby to zrobic "po kryjomu" bo taka informacja na pewno wkrótce sie przyda wielu osobom
Może tez ktos wie czy jest jakis wybór w tych tunerach ? Czym sie kierować w wyborze ?
Części samochodowe online - Motostacja pl
						- 

lukasquake
 - Forum Audi A6 / A7

dzięki marek1975 ale porażka z ceną , a druga sprawa myślałem że na tych oryginalnych antenach będzie działać.
no to czekamy nadal na mądre głowy

[ Dodano: 2012-12-03, 11:47 ]
Dodam ze ja mam tuner analogowy w bagazniku po lewej i oryginalne anteny na tylnich bocznych szybach. W tej chwili dziala mi telewizja analogowo , ale wiadomo sniezy jak cholera

no to czekamy nadal na mądre głowy
[ Dodano: 2012-12-03, 11:47 ]
Dodam ze ja mam tuner analogowy w bagazniku po lewej i oryginalne anteny na tylnich bocznych szybach. W tej chwili dziala mi telewizja analogowo , ale wiadomo sniezy jak cholera