Audi S6 // RS6 Shadow line look
Powiem Ci Blade że widze po Sportmile że RS4 B7 mocy nie trzyma tam regularnie poniżej 400 KM a nawet 350 KM katalogowych 420 nie ujrzysz...
Sportmile ma patenty na ,,odetkanie" silnika czyszczenie głowicy + coś tam jeszcze i coś w okolicach 420 wychodzi.
W jakim sensie Eska robi zamieszanie na mieście :D coś startujesz z pod świateł ?
Sportmile ma patenty na ,,odetkanie" silnika czyszczenie głowicy + coś tam jeszcze i coś w okolicach 420 wychodzi.
W jakim sensie Eska robi zamieszanie na mieście :D coś startujesz z pod świateł ?
To, że te 4.2 FSI to straszny syf... dosłownie to ja wiem. Po prostu trzeba ściągać głowice i czyścić raz na jakiś czas, a 400-420 powinno być. No ale na razie to taka pieśń przyszłościElfik pisze:Powiem Ci Blade że widze po Sportmile że RS4 B7 mocy nie trzyma tam regularnie poniżej 400 KM a nawet 350 KM katalogowych 420 nie ujrzysz...
No tak pisząc może nieco nieskromnieElfik pisze: W jakim sensie Eska robi zamieszanie na mieście :D coś startujesz z pod świateł ?
1. Wygląd
2. Dźwięk
w efekcie bardzo często obcy ludzie zagadują na światłach, parkingach, stacjach benzynowych itp Czasem jest to miłe, a momentami męczące
Ooo Panie... Ciężka sprawa z jakimiś ustaleniami w Mazowieckim Musisz śledzić ten temat a jak coś to postaram się też przedzwonićSANT0 pisze:Kiedy jakiś spot? Zobaczę co tam narobiłeś w furce ;-D
warszawa-moze-jakis-spocik-vt2770.htm#553469
Przejrzałem cały temat, auto bardzo ładne, mnóstwo piniendzy włożyłeś <OK>
Zaciekawił mnie ten pakiet rs6 , Pisi napisałeś:
Dzięki za informacje.
Zaciekawił mnie ten pakiet rs6 , Pisi napisałeś:
Powiedzcie mi panowie jeśli się orientujecie jaki jest koszt zderzaków w ASO (szczególnie Blade05 stały klient) ? bo o progach pisaliście że około 990 netto. Czy Pisi, Blade05 macie może jakieś dojścia do takich części ?Pisi pisze:Blade05, troche więcej ale to itak była bardzo okazyjna cena bo lotka czy progi są praktycznie niemozliwe do zdobycia
Dzięki za informacje.
- Mlodyrzeszow
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt: