Sportmile ma patenty na ,,odetkanie" silnika czyszczenie głowicy + coś tam jeszcze i coś w okolicach 420 wychodzi.
W jakim sensie Eska robi zamieszanie na mieście

To, że te 4.2 FSI to straszny syf... dosłownie to ja wiem. Po prostu trzeba ściągać głowice i czyścić raz na jakiś czas, a 400-420 powinno być. No ale na razie to taka pieśń przyszłościElfik pisze:Powiem Ci Blade że widze po Sportmile że RS4 B7 mocy nie trzyma tam regularnie poniżej 400 KM a nawet 350 KM katalogowych 420 nie ujrzysz...
Sportmile ma patenty na ,,odetkanie" silnika czyszczenie głowicy + coś tam jeszcze i coś w okolicach 420 wychodzi.
No tak pisząc może nieco nieskromnieElfik pisze: W jakim sensie Eska robi zamieszanie na mieście:D coś startujesz z pod świateł ?
Ooo Panie... Ciężka sprawa z jakimiś ustaleniami w MazowieckimSANT0 pisze:Kiedy jakiś spot? Zobaczę co tam narobiłeś w furce ;-D
Powiedzcie mi panowie jeśli się orientujecie jaki jest koszt zderzaków w ASO (szczególnie Blade05 stały klient) ? bo o progach pisaliście że około 990 netto. Czy Pisi, Blade05 macie może jakieś dojścia do takich części ?Pisi pisze:Blade05, troche więcejale to itak była bardzo okazyjna cena bo lotka czy progi są praktycznie niemozliwe do zdobycia