Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą

Elektryka
ODPOWIEDZ
pawex
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą

Post autor: pawex » 28 paź 2012, 13:00

Witam,
Koledzy mam problem z moją A6 C5 sedan: nie działa ogrzewanie tylnej szyby ( po wciśnięciu włącznika zapala się jedynie dioda i cisza -szyba dalej zaparowana , ogrzewanie lusterek działa). kolejny problem jakiś miesiąc temu coś strzeliło w czasie zamykania szyby pasażera - po rozkręceniu drzwi podniosłem ją ręcznie -na siłę. Czy ktoś już przerabiał ten temat <mysli> pozdrawiam

error
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: [A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą

Post autor: error » 29 paź 2012, 12:46

pawex pisze:Witam,
Koledzy mam problem z moją A6 C5 sedan: nie działa ogrzewanie tylnej szyby ( po wciśnięciu włącznika zapala się jedynie dioda i cisza -szyba dalej zaparowana , ogrzewanie lusterek działa). kolejny problem jakiś miesiąc temu coś strzeliło w czasie zamykania szyby pasażera - po rozkręceniu drzwi podniosłem ją ręcznie -na siłę. Czy ktoś już przerabiał ten temat <mysli> pozdrawiam
napisałeś ze wł podgrzewania tylnej szyby podgrzewa również lusterka. ja słyszałem ze lusterka podgrzewają się automatycznie i zależy do od tego ile stopni jest na zew, jak jest w końcu z tymi lusterkami?

pawex
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: [A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą

Post autor: pawex » 29 paź 2012, 21:09

error pisze:napisałeś ze wł podgrzewania tylnej szyby podgrzewa również lusterka. ja słyszałem ze lusterka podgrzewają się automatycznie i zależy do od tego ile stopni jest na zew, jak jest w końcu z tymi lusterkami?
podgrzewanie lusterek uruchamia komputer, jeśli teraz Ci nie działają to musisz wymienić ich wkłady ...
ps. dzięki Witia :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja